Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 30/10/2017

Hebben! Met deze extra grote foute kersttrui zijn jij en je beste vriendin al helemaal onafscheidelijk

Terwijl de temperatuur buiten langzaam daalt, wordt het binnenshuis juist wat graadjes warmer. De haard mag weer aan en je hebt iedere dag een goede reden om een lekkere mok chocomel met slagroom klaar te maken. En dat is allemaal natuurlijk extra gezellig met je bestie in de buurt. En met deze extra grote foute kersttrui blijft ze ongetwijfeld lekker dicht aan je zijde.

Weet je nog de foute kersttruien waar iedereen vorig jaar mee liep? Truien met felle verschillende kleuren en ontzettend verkeerde of drukke printjes of patronen. Dit jaar mag je ze weer uit de kast halen óf ga je voor een extra grote foute kersttrui. Oftewel, een trui die niet voor één persoon gemaakt is.

Extra grote kersttrui

De kersttrui waar we het over hebben, is er eentje waar je samen met je bestie in past. Huh? Ja, het is precies dat hoe je het nu in je hoofd voorstelt. Eentje waar je vroeger ook altijd al van droomde met je bestie. De trui is rood met wit en heeft de spreuk Believe in the magic erop staan.

Voor zo’n 50 euro is de trui van jou. En je bestie natuurlijk. Want alleen heb je er natuurlijk helemaal niks aan. Bestel de trui hier en be prepared voor lachwekkende situaties.

Deze kersttrui is ook fantastisch leuk: Deze gin kersttrui maakt jouw Kerstmis de allerbeste ooit

Truffle Shuffle

Reageer op artikel:
Hebben! Met deze extra grote foute kersttrui zijn jij en je beste vriendin al helemaal onafscheidelijk
Sluiten