Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 11 jan 2019

Expeditie Robinson lovers! Er komt een extra seizoen van het tv programma

Een keer per jaar zit je waarschijnlijk aan de buis gekluisterd als om mee te brullen met alle proeven en complotjes tijdens Expeditie Robinson. Maar een keer per jaar is best weinig, dat vonden de makers ook. Daarom komt er een extra seizoen van je favo programma.

Als Temptation Island twee seizoenen in een jaar krijgt – een normale versie en een VIPS variant – dan mag Expeditie Robinson natuurlijk niet achterblijven. Vinden wij. Vinden jullie. En RTL is nu ook om. Daarom gaat de zender ook een extra seizoen van dit fantastische programma maken.

Extra seizoen Expeditie Robinson 2019

Albert Verlinde vertelde dit gisten in het nieuwe tv-programma 6 Inside. Klein addertje is er wel. Net als Temptation Island VIPS zal het extra seizoen van Expeditie Robinson alleen via Videoland te zien zijn.

Nou ja, niet dat wij klagen. Want streamen op Videoland betekent vooral: geen reclame tussendoor en kijken wanneer jij dat zelf wil.

Er komt een extra seizoen van Expeditie Robinson in 2019 op Videoland

Of de Videoland versie van Expeditie heel anders gaat zijn dan het reguliere seizoen is nog onduidelijk. Wij wachten in ieder geval vol spanning.

totaaltv.nl

Reageer op artikel:
Expeditie Robinson lovers! Er komt een extra seizoen van het tv programma
Sluiten