Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 15 mrt 2018

JIPPIEEE! Er komt binnenkort een extra seizoen van Temptation Island

Oké dit is de beste dag ever. Normaal gesproken moeten we een jaar wachten voordat we weer kunnen genieten van Temptation Island. Maar dit keer niet. Er komt namelijk een extra seizoen van Temptation Island dit jaar nog.

Jiehoe, jihaa, jiheee. Er komt een extra seizoen van Temptation Island in 2018. Dat wordt nog een heel seizoen smullen van kandidaten die hun relatie volledig verpesten. Want het lijkt iedere keer erger te worden.

Extra seizoen van Temptation Island

Temptation Island ‘maar’ 16 afleveringen per jaar? Dat is niet genoeg toch? Gelukkig dachten de makers van het programma dit ook en daarom gaan ze in april opnieuw met stelletjes en verleiders naar een tropisch oord.

Vaak duurt de edit na terugkomst een paar maanden. De verwachting is daarom dat Temptation Island tegen het einde van de zomer te bekijken zal zijn. Als iedereen weer terug is van vakantie en weer aandacht heeft voor alles wat er op beeld gebeurt.

Kijk hier onze review van Temptation Island aflevering 14

Er is alleen één ‘maar’: Het seizoen zal niét worden uitgezonden op televisie maar alleen op Videoland. En daar moet je een maandelijks abonnement voor nemen. Gelukkig ben je voor een paar euro klaar. En dat is het wel dubbel en dwars waard toch?

Temptation Island VIPS

Er was een tijdje geleden sprake dat Temptation Island een VIP editie zou krijgen. Maar dat gaat niet gebeuren. Alle benaderde BN’er hebben nee gezegd omdat ze er niets mee te maken willen hebben. Het gaat dus om een ‘gewone’ Temptation.

Maar die zal vast weer een stapje verder gaan dan dit seizoen. En dat belooft wat.

To be continued..

Reageer op artikel:
JIPPIEEE! Er komt binnenkort een extra seizoen van Temptation Island
Sluiten