Renée
Renée | LinkedIn Love 7 feb 2019

De Temptation meiden zijn waarschijnlijk zo moeilijk te verleiden dat er nog 2 verleiders bij komen

Op de deelnemers van Temptation Island na weten we nog vrij weinig over het verloop van het programma. Tot nu, want het schijnt dat er twee extra verleiders zijn ingeschakeld. Betekent dat de meiden lastig te verleiden zijn?

Laat je FBI skills er maar op los. Het zou wel verklaren waarom er later in Temptation Island extra verleiders worden ingezet.

Temptation Island extra verleiders

Je hoeft in ieder geval niet te klagen, want zoals je gewend bent van de casting zijn de extra verleiders natuurlijk weer een lust voor het oog.

De eerste man die waarschijnlijk zijn opwachting heeft gemaakt in de villa is Jonah. Hij komt je waarschijnlijk bekend voor, want we hebben al eerder over hem geschreven. En anders herken je hem aan zijn duckface:

De tweede sixpack op benen is Denzel. Hoewel de geruchten gaan dat hij meedoet aan het programma werd hij niet genoemd bij de bekendmaking. Als hij meedoet komt hij dus later in het spel:

Zoals je ziet wordt er zwaar geschut naar de villa gehaald. Dat kan bijna alleen maar betekenen dat ze deze knappe mannen nodig hebben om de meiden te verleiden, toch?

Temptation-fan? Grote kans dat deze nieuwe serie ook jouw ultieme guilty pleasure wordt

RTL

Reageer op artikel:
De Temptation meiden zijn waarschijnlijk zo moeilijk te verleiden dat er nog 2 verleiders bij komen
Sluiten