Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 9 november 2017

Handige harry: Er bestaan blijkbaar stempels waarmee je perfecte winged eyeliner kunt maken

Toen je voor het eerst een eyeliner in handen kreeg, ging het waarschijnlijk helemaal mis. Je ging voor een smooth resultaat maar het werd een scheve en kronkelige lijn. Na verloop van de tijd kreeg je er handigheid in en ging je steeds vaker voor een wing. Maar ook dat gaat niet altijd van een leien dakje. Gelukkig wordt het ons vanaf nu wat makkelijker gemaakt.

Een winged eyeliner maken is eigenlijk een vak apart. Oefening baart kunst gaat hier niet op, want het is iedere keer weer een struggle waar veel wattenstaafjes en make-upremover aan te pas komen. Maar met deze eyeliner stempel verlos je je van alle winged eyeliner-ellende.

Eyeliner stempel voor de perfecte wing

Vanaf nu ben je namelijk één stempel verwijderd van een fantastische wing aan beide kanten. Je hoeft de wings niet meer met elkaar te vergelijken en aan te passen, want ze zijn gewoon precies hetzelfde. Het is in het begin misschien even wennen, maar uiteindelijk gaat het je sowieso veel tijd schelen. En troep.

En wat ook heel chill is, is dat je keus hebt uit verschillende stempels. Want meerdere merken zijn met dit briljante idee gekomen. Waarom wisten we dit niet eerder? Nou ja, beter nu dan nooit.

Kies uit deze eyeliner stempels

Als we het over echte stempels hebben, dan hebben we het over deze. Je bestelt ze via deze website voor nog minder dan tien euro.

Deze stempel is van Rimmel London en heet de Wonder Wing Liner. Prijs voor deze tool? acht euro.

Ook het merk Sanfilippo heeft een eyeliner stempel in het assortiment. Of eigenlijk twee, want je kunt kiezen tussen twee verschillende soorten. Per stempel betaal je zo’n veertien euro.

Deze eyeliner is ook heel erg leuk om te hebben: MAC heeft een eyeliner gelanceerd die lijkt op een pizzaroller en je zet er het perfecte lijntje mee

Winged EyesBolWehkamp

Reageer op artikel:
Handige harry: Er bestaan blijkbaar stempels waarmee je perfecte winged eyeliner kunt maken
Sluiten