Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 22 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Watch en learn – De eyelinerhack van de make-up artist van Hailey Bieber en Kendall Jenner wil je kunnen

Nadat we waarschijnlijk allemaal al maandenlang zonder make-up thuiszitten, is het wel weer eens leuk om onszelf lekker op te maken. Maar we weten allemaal dat het zetten van bijvoorbeeld een eyeliner-lijntje nog knap lastig kan zijn. Dat is vanaf nu verleden tijd. Laten we nou nét de eyelinerhack gevonden hebben van dé make-up artist van twee zeer bekende celebs.

En dan hebben we het over Hailey Bieber en Kendall Jenner.

Eyelinerhack

Het is dus misschien al wel een tijdje geleden dat jij jezelf opdofte met de mooiste make-up om vervolgens lekker de hort op te gaan. Bang dat je het make-uppen een beetje verleerd bent? We got you. Gelukkig is daar Mary Philips, dé make-up artist van onder andere Hailey Bieber en Kendal Jenner.

Wij hebben een tutorial gevonden waarin zij perfect uitlegt hoe jij een mooie, zomerse look kan creëren door de eyeliner hack. Meestal als je iemand een eyeliner op ziet doen, ziet het er makkelijker uit dan gedaan. Maar met deze tutorial is het easy: binnen no time zet je bij jezelf een mooi eyeliner-lijntje.

Je kunt natuurlijk met ieder kohlpotlood deze look creëren maar wil je nou precies Mary Philips nadoen, dan kunnen we je helpen. Zij gebruikt namelijk het bruine Espresso Kohlpotlood van Tom Ford. En die koop je hier.

Hoe gaat het in zijn werk?

Om een mooie zomerse look te creëren, is er precisiewerk vereist. Wij hebben alles stapsgewijs voor je opgeschreven.

Als eerste brengt de beroemde make-up artist het kohlpotlood aan boven haar wimpers, op haar ooglid. Daarna probeert ze het potlood tussen haar wimpers te krijgen en daar ook een lijntje te tekenen. Op deze manier lijken je wimpers voller (zeg maar bye bye tegen nepwimpers en wimperextentions). Als laatste brengt Mary aan beide ogen een streepje in de buitenste hoeken van haar ogen aan. Dit veegt ze zachtjes uit.

Wij vinden het resultaat prachtig. Je krijgt hierdoor automatisch natuurlijk ogende eyeliner waarmee jij de hele dag kan shinen. Je ziet de tutorial van Mary Philips hieronder.

Lees ook: Welke make-up kwast gebruik je nu precies waarvoor? Dit zijn de antwoorden

Reageer op artikel:
Watch en learn – De eyelinerhack van de make-up artist van Hailey Bieber en Kendall Jenner wil je kunnen
Sluiten