Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 23 sep 2020

Fabienne krijgt opnieuw de kans om het hart van Mattheüs te veroveren in Casa Amor

Afgelopen dinsdagavond was het zo ver- de heren vetrokken naar Casa Amor, waar de nieuwe vrijgezelle ladies klaarstonden om de komende dagen de jongens hun hart sneller te doen laten kloppen. Maar wat blijkt nu, onder de dames is er een bekend gezicht gespot. Ja ja, je raadt het al – dat is Fabienne. Guess who’s back.

Zal het haar lukken om Mattheüs zijn hart te veroveren?

Terugkeer Fabienne in Casa Amor

Gisteren zagen we Fabienne haar intrede in Casa Amor – ze blijkt één van de vijf dames te zijn die daar mag vertoeven. Eerder werd Fabienne door Mattheüs naar huis gestuurd, maar nu blijkt ze toch een tweede kans te hebben gekregen.

Fabienne vertelde in de aflevering dat ze het heerlijk vindt om terug te zijn en dat ze ‘stronger than ever is’. Zo zegt ze dat ze maar één doel heeft, en ja dat kunnen we allemaal al raden – Mattheüs terugwinnen. Dus, Raphaëlle wees gewaarschuwd.

Andere singles

Naast het feit dat Fabienne no way alleen naar huis wil, willen de andere vier singles dat ook absoluut niet. Zo heeft de Vlaamse Lio het gemunt op Mert en is Jaimy helemaal gek op Remko. Zo zei ze in het programma over Remko: ‘Ik kom je halen, jongen’. Lijkt ons een vrij duidelijke boodschap..

Daarnaast lijken Marit en Fara ook zeker geen brave meiden, ook zij willen met een trofee naar huis. Dit gaat nog spannend worden.. Om het allemaal nog een tandje spannender te maken, krijgen de dames nieuw speelgoed in de vorm van vijf knappe heren. Milan, Dylan, Jarno, Edo en Koen. Genoeg boys dus, als je het ons vraagt.

Andere villa

De dames in de andere villa maken zich nogal druk. Ze blijven maar speculeren. Wat gebeurt er allemaal in de andere villa? Wat als hun man voor een ander kiest? En wat doen die nieuwe mannen eigenlijk hier?

Vooral onze Raphaëlla maakt zich grote zorgen: “Mattie alsjeblieft, doe normaal”, smeekt ze bijna. “Als Mattie mij niet wil, dan ga ik liever naar huis.” Hoe denk jij dat dit gaat aflopen?…. To be continued.

Lees ook: Dit wil je weten: nieuwe afleveringen van Love Island vanaf vandaag een uur eerder op Videoland(!)

Reageer op artikel:
Fabienne krijgt opnieuw de kans om het hart van Mattheüs te veroveren in Casa Amor
Sluiten