Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 5 jul 2018

5 redenen waarom Fabiola handsdown de beste Temptation Island VIPS verleidster is

Niet zo gek dat Fabiola meteen op Niels afstapt sinds Temptation Island VIPS van start is gegaan. De blonde krullenbol is sowieso gecast om hém het vuur aan de schenen te leggen en weet dat ontzettend goed. En eerlijk, ze DOET het ook goed.

Waarom Fabiola de beste verleidster is

Fabiola kreeg haar one minute of fame toen ze meedeed aan het modellenprogramma Holland’s Next Top Model. Verder dan de eerste aflevering kwam ze niet, maar dat geeft niet. Tijdens Temptation Island VIPS doet ze het namelijk véél beter als verleidster.

5 redenen waarom Fabiola nú al de beste verleidster is:

Ze doet onschuldig, maar is het totaal niet

Ja, een vrouw met een sterke persoonlijkheid vindt menig man super aantrekkelijk. Maar dat onschuldige en naïeve van Fabiola valt óók heel goed in de smaak. De blondine weet hartstikke goed wat ze doet. Want hoewel ze heel timide over wil komen, ziet iedereen dat ze dat echt niet is.

Niet voor niets noemt Niels haar super gevaarlijk. Rosanna hoeft maar iets te flikken en Niels gaat voor Fabiola. Leg daar maar een wedje op met je girlsquad.

Haar uiterlijk is niet zo nep intens als die van de andere meiden

Het is de natte droom van een man om een pornobabe in bed te hebben. Maar stiekem is iemand met een naturel uiterlijk, zoals verleidster Fabiola, veel toegankelijker. Niels vindt Fabiola hartstikke mooi, terwijl ze er compleet anders uitziet dan zijn eigen vriendinnetje.

We weten allemaal dat Rosanna moeite heeft om bij de plastisch chirurg uit de buurt te blijven. En ja, haar billen vindt ‘ie vast geweldig. Maar Fabiola hoeft maar één keer sexy op z’n bed te doen om – volgens haar – een stijve *** te krijgen.

Ze biedt een luisterend oor

De gemiddelde man praat niet altijd even graag over zijn gevoelens. Maar de deelname van Niels aan Temptation is dubbel. Het doet hem denken aan wat er een jaar geleden gebeurde: toen zijn vriendin met een verleider het bed indook.

Het is duidelijk dat hij iets kwijt wil en Fabiola is de juiste persoon om te luisteren. Ze weet precies wat ze moet zeggen om zijn onzekerheden te versterken. Slimme meid wel.

Ze heeft weinig ervaring in bed

Fabiola is jong, dus het is niet ondenkbaar. Hoe dan ook, mannen staan vast in de rij om de verleidster het één en ander bij te brengen. Het is voor velen aantrekkelijk als een vrouw nog niet met veel mannen is geweest. We durven te wedden dat Niels al precies in z’n hoofd wist wat hij met Fabiola wilde doen…

Eén van haar krachten is bovendien dat ze verleidt vanaf de eerste seconde. Maar ze komt niet compleet wanhopig, zoals YOLO-Denise van het laatste Tempa seizoen. Zoals we zeiden, slimme meid.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Er is bewijs! Rosanna en Alex van Temptation Island VIPS gingen met elkaar naar bed in het resort

Reageer op artikel:
5 redenen waarom Fabiola handsdown de beste Temptation Island VIPS verleidster is
Sluiten