Renée
Renée | LinkedIn Life 19 jul 2018

Haha! Verleidster Fabiola deed vroeger mee aan het Junior Songfestival

De namen Fabiola en Temptation Island VIPS gaan sinds deze zomer hand-in-hand. Maar nog vóór de eerste aflevering op Videoland te zien was wisten we weer waar we haar nog meer van kenden. De verleidster timmert al langer aan de showbizzweg en LOL, ze deed ook mee aan het Junior Songfestival.

Gelukkig is dit liedje van Fabiola een stuk liever dan ‘Geil’ van Rowena. Eigenlijk is het ook super schattig: een jong meisje dat graag op het podium wil staan met een zelfgeschreven nummer.

Fabiola en het Junior Songfestival

Schijnbaar wist de verleidster al op jonge leeftijd dat ze bekend wil worden. Dus gooide ze haar charmes in de strijd en zong ze het liedje ‘Ik wil alles weten’. Blijkbaar zag de jury wel iets in de jonge Fabiola – toen nog zonder krullen (!) – en werd ze uitgenodigd voor de zogenaamde Voorzingdag.

Hoe het verder is gegaan weten we niet, maar je kunt het nummer wel hieronder beluisteren. Psssst: jij en je besties kunnen ook foto’s van Fab uit de oude doos bekijken in de video.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: 5 redenen waarom Fabiola handsdown de beste Temptation Island VIPS verleidster is

Reageer op artikel:
Haha! Verleidster Fabiola deed vroeger mee aan het Junior Songfestival
Sluiten