Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 12 juni 2018

Temptation aflevering 3 wordt héftig! In de preview zien we Fabiola haar blote billen showen aan Niels

Je weet dat je een classy meid bent als je gevraagd wordt voor Temptation Island VIPS (...). Fabiola bewijst dat maar weer eens door met haar bille bloot te gaan op nationale televisie. Letterlijk. Ze zet in de nieuwe promo van het programma alles op alles om Niels te verleiden.

Fabiola doet haar uiterste best om zendtijd te krijgen Niels te verleiden in Temptation Island VIPS. Ze voelt misschien aan dat de relatie tussen hem en Rosanna misschien toch niet 100 procent goed zit en gaat ervoor. Letterlijk.

Fabiola, Niels en hun ‘romance’ in Temptation Island VIPS

Wie dacht dat Temptation Island VIPS niet juicy zou worden, heeft het mis. In de teaser voor aflevering drie zie je namelijk dat Fabiola en Niels het wel heel gezellig hebben. Hij wilde de verleiding in dit seizoen écht gaan opzoeken en de blondine lijkt dat geen probleem te vinden.

Ze gooit al haar charmes in de strijd – lees: haar blote billen – en kruipt op haar knieën over de bank. Naast Niels. Terwijl Rosanna in het andere resort rustig aan het vertellen is dat hun vriendjes écht niet zo dom zijn. Uhu. Je hoort het vuurwerk bijna afgaan…

Gaat Niels vreemd?

De vraag is of er écht iemand vreemdgaat en zo ja, wie. Je weet inmiddels dat de makers van het programma het niet erg vinden om beelden te manipuleren, waardoor deze teaser misschien dramatischer lijkt dan het is.

Maar één ding is zeker: de vrouwen gaan niet blij zijn als ze zien hoe verleidsters hun blote kontjes tonen aan hun mannen. AHHH. Donderdag is Temptation Island VIPS aflevering 3 te zien op Videoland. Nog even geduld.

Beautify’s Yasmine en Gina keken aflevering 2 samen met gast Sharief en dit is hun reactie:

Alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Temptation aflevering 3 wordt héftig! In de preview zien we Fabiola haar blote billen showen aan Niels
Sluiten