Renée
Renée | LinkedIn Life 18 jul 2018

Holy sh*t! Verleidster Fabiola zag er vroeger héél anders uit

Kun je maar geen genoeg krijgen van Temptation Island VIPS? Dan ga je vast goed op alle nieuwtjes rondom het programma. Zorg dat jij en je vriendinnen klaarzitten, want Beautify weet hoe Fabiola er vroeger uitzag.

De verlegen doch stoute Fabiola zet Temptation Island VIPS op z’n kop. Of nou ja, vooral Niels. Die is namelijk compleet in de war door de blonde krullenbol. Maar wist je dat Fabiola vroeger helemaal geen krullen had?

Hoe Fabiola er vroeger uitzag

Beautify speurneus Yasmine kwam namelijk een super schattige video van Fabiola tegen. In de video zie je foto’s van vroeger en wat blijkt? Ze had helemaal geen krullen. Je zou bijna denken dat ze speciaal een permanentje heeft genomen om meer op Rosanna te lijken.

Want eerlijk, daar is ze natuurlijk voor gecast. Hm, interessant. Zeker iets om met je Temptation squad te bespreken dus. Maar nu terug naar hetgeen waarvoor je hier kwam: hoe Fabiola er vroeger uitzag. Hier is de foto.

fabiola vroeger

Ahhhh, is ze niet schattig? Zelfs als jonge verleidster in de dop zag ze er al hartstikke mooi uit.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: 5 redenen waarom Fabiola handsdown de beste Temptation Island VIPS verleidster is

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Holy sh*t! Verleidster Fabiola zag er vroeger héél anders uit
Sluiten