Isis van Graas
Isis van Graas Love 20 juni 2019

Oh no! De relatie tussen het Temptation Island liefdeskoppel Fabrizio en Pommeline is voorbij

Zelf hebben ze het nog niet bevestigd, maar volgens het Belgische weekblad Dag Allemaal is het Temptation Island koppel Fabrizio en Pommeline uit elkaar. Het lijkt erop dat de relatie nu echt voorbij is.

De twee werken nog wel samen in de tattooshop van Fabrizio, maar ze wonen niet meer samen. Blijkbaar zijn de gevoelens tussen de twee toch echt verdwenen.

Lees ook: Heb je altijd al in een boomhut willen slapen? Dat kan nu op Bali en het kost super weinig

Relatie Fabrizio en Pommeline

Volgens het weekblad is Fabrizio de reden van de breuk, hij zou aan zijn verloofde hebben laten weten dat het wat hem betreft over en uit is. Of de relatie over is door hun deelname aan Temptation Island VIPS is nog niet officieel bevestigd, maar waar rook is…

Fabrizio en verleidster Julia

Fabrizio zou de laatste tijd veel samen zijn geweest met Julia, één van de verleidsters van het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS. Ze zijn al een aantal keer samen gespot en ook op Instagram staan ze vaak samen op de foto.

Uit het oog, uit het hart

Ook Pommeline hint dat de relatie voorbij is. Op Instagram is te zien dat ze de naam van Fabrizio weg heeft laten halen. Ze heeft er zelf nog niets over los gelaten, maar onder de kliniek deelde de caption: “Removing an old mistake from Pommeline

Vanaf 27 juni is het tweede seizoen van Temptation Island VIPS te zien bij Videoland, dus kijk vooral de afleveringen om te kijken waarom de twee meedoen en hoe het hen is vergaan.

Lees ook: Ultiem verraad: Sharon tongt met Esmee’s ex en breekt daarmee hun sister code

Reageer op artikel:
Oh no! De relatie tussen het Temptation Island liefdeskoppel Fabrizio en Pommeline is voorbij
Sluiten