Renée
Renée | LinkedIn Life 4 juni 2019

Fabrizio is gespot met een ander! Deze vrouw is volgens geruchten misschien wel zijn ‘nieuwe vriendin’

De geruchtenmachine rondom Temptation Island VIPS draait overuren en de allereerste aflevering is nog niet eens uitgezonden. Ná de opnames zijn Fabrizio en Pommeline samen gespot, maar inmiddels wordt hij aan een andere blondine gelinkt. Wat is er precies aan de hand? Heeft hij een nieuwe vriendin?

Wat er precies aan de hand is, is een vraag waar we nu natuurlijk geen antwoord op kunnen geven. Fabrizio en Pommeline moeten hun kaken stijf op elkaar houden, dus zij laten niets los over hun relatiestatus. Toch is het voor RTL al hoog tijd om de roddels aan te wakkeren en dus wordt Fabrizio ineens gespot met de ‘nieuwe vriendin.’

De nieuwe vriendin van Fabrizio

Neem het vooral met een korreltje zout, want het is maar echt de vraag of Fabrizio een nieuwe vriendin heeft. Er gaan foto’s rond van hem en een andere blondine, Julia (haar Instagram vind je hier).

Heel toevallig wordt Julia niet alleen door Fabrizio gevolgd, maar ook door bijvoorbeeld Jonah, een verleider van Temptation Island VIPS. We zien niet direct een connectie tussen Fabrizio en Jonah, maar wel tussen deze drie. Julia is één van de verleidsters en als je kijkt naar wie zij volgt (de andere kandidaten) wordt dat al helemaal bevestigd.

Ze hebben het heel gezellig samen:

is julia de nieuwe vriendin van fabrizio?
Foto via Team Tempa

?????? let the drama maar komen !!! WAT ERUUUUGGGGGG ?

Geplaatst door Michella Anne Fleur Kox op Maandag 3 juni 2019

Waarom we niet geloven dat deze twee een relatie hebben

Er zijn verschillende redenen waarom we de geruchten op dit moment niet geloven. Waarom zou Fabrizio zo publiekelijk met iemand van het Temptation Island VIPS seizoen afspreken, terwijl hij nog een geheimhoudingsplicht heeft? Precies, dat doen de kandidaten niet zo snel.

Daarnaast maken Fabrizio en Pommeline nog steeds Instagram Stories in hetzelfde huis (stalker mode = on) en kunnen we simpelweg niet geloven dat het huwelijk tussen deze tortelduifjes niet doorgaat. Ze werken samen in zijn tattooshop en hun levens zijn zo verbonden dat ze wel twee keer nadenken voordat ze uit elkaar gaan.

Laat je dus niet meteen gek maken als je een man met een andere vrouw ziet, vooral niet als het gaat om een programma als Temptation Island. Wie weet is dit compleet in scène gezet om het nieuwe seizoen te hypen. Of nog simpeler: misschien kunnen ze het gewoon heel goed vinden met elkaar. Tot zover.

Reageer op artikel:
Fabrizio is gespot met een ander! Deze vrouw is volgens geruchten misschien wel zijn ‘nieuwe vriendin’
Sluiten