Renée
Renée Love & Seks 26 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Bevestigd: Pommeline en Fabrizio zijn uit elkaar en vertellen of het iets met Temptation Island VIPS te maken heeft

Verdrietig nieuws vanuit Zonhoven, want het is nu officieel bekend dat Pommeline en Fabrizio geen relatie meer hebben. Natuurlijk was het al langer duidelijk dat de twee niet meer samen waren, maar nu het nieuws naar buiten is gebracht vinden we het toch verdrietig voor hen.

Het nieuws komt niet per se als donderslag bij heldere hemel. Fabrizio werd namelijk met verleidster Julia gespot en inmiddels is hij opvallend veel met een andere vrouw op stap. Het was overduidelijk dat er *iets* aan de hand was en nu weten we eindelijk hoe het zit.

Fabrizio en Pommeline verbreken hun relatie

Via Instagram Stories laat Pommeline in ieder geval weten hoe de vork in de steel zit. “Na vele vragen en reacties willen Fabrizio en ik bij dezen laten weten dat we allebei onze eigen weg op gaan. Dit is een gezamenlijk besluit geweest en staat los van onze deelname aan Temptation Island VIPS.”

Stiekem kunnen we nog steeds niet geloven dat het echt waar is. Het koppel leek echt perfect voor elkaar, maar dit bericht is duidelijk: een huwelijk is nu écht van de baan.

Reageer op artikel:
Bevestigd: Pommeline en Fabrizio zijn uit elkaar en vertellen of het iets met Temptation Island VIPS te maken heeft
Sluiten