Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 7 feb 2018

5 x waarom iedereen stiekem de kleurplaat van Fabrizio in wil kleuren

Fabrizio van Temptation Island werd in één klap beroemd toen Mezdi hem een kleurplaat noemde. Overal doken plaatjes op van Fabrizio als kleurplaat. We lachen erom, maar stiekem willen we allemaal de kleurplaat van Fabrizio inkleuren. Ook jij.

Fabrizio van Temptation Island is de meest opvallende verleider van dit jaar. Hij zit namelijk helemaal onder de tatoeages. Niet vreemd, want hij heeft een eigen tattooshop. Daniëlle is er in ieder geval door gebiologeerd want zij kan haar ogen tot nu toe niet afhouden van de man die ook een oogje op haar lijkt te hebben. Een verleidersoogje dan.

Hoe dan ook, nadat we schreven over hoe hot we Joshua eigenlijk vonden, kwam er ook heel wat tegengeluid dat Fabrizio van Temptation Island ook in de smaak valt bij de vrouwen. En dat is helemaal niet zo gek. Wij leggen het je even rustig uit.

Fabrizio van Temptation Island…

1…is de perfect combi van lief met een rauw randje (lijntje)

Hij heeft een lieve kop. Hij kan hoogst waarschijnlijk ook heel zachtaardig zijn. Oké, hij is nu keihard aan het versieren. Maar in die strategie laat ‘ie wel zien dat hij in staat is met een meisje te praten in plaats van alleen de opdringerige hengst te zijn. Als hij het in het programma kan, zal hij het ook in het echte leven kunnen.

Maar die zachte kant wordt gelukkig aangevuld met zijn rauwe randje. Lijntjes kunnen we beter zeggen met al die tatoeages. En dat is de combi waar ons vrouwenhart sneller van gaat kloppen.

2. …is net een spannend spel: volg de lijnen en zie waar je uitkomt

Er staan zoveel lijnen op zijn lichaam dat als je die volgt met het topje van je vingers, je geen idee hebt waar je uitkomt. Met een beetje geluk leidt het pad je naar de juiste plekken.

3. …biedt jou de mogelijkheid binnen de lijntjes te kleuren

Mocht je nog wat karmapunten willen verdienen; bij Fabrizio kun je binnen de lijntjes kleuren.

4. …heeft nog plek voor je op zijn billen

Oké, hij zit nu nog niet helemaal onder, maar in een interview vertelde hij dat dat wel zijn goal is. Behalve zijn billen. Die wil hij niet bedekken met tatoeages. Dat betekent dat jij nog steeds kans hebt die twee kadetjes te claimen. Go for it girl.

5. …geeft je leven zin

Deze is diep hoor, maar lees de volgende uitspraak van Fabrizio en je snapt ‘m helemaal:

Fabrizio – ‘Mijn leven zag er niet zo lang geleden volledig anders uit. Ze zeiden me dat tekenen mijn rekeningen niet zou betalen. Ze zeiden me dat ik zwak was. Maar ze wisten niet dat ze een monster creëerden, dat niet stopte voor zijn doel was bereikt. En dat doel heb ik bereikt. Ik houd van mijn job, van de kunst, van de mensen die ik ontmoet… Het is niet allemaal rozengeur en maneschijn, maar ik heb geleerd om mijn dromen na te jagen. Ik vertel mijn verhalen met inkt, tatoeages hebben m’n leven zin gegeven’

Reageer op artikel:
5 x waarom iedereen stiekem de kleurplaat van Fabrizio in wil kleuren
Sluiten