Emma Toussain
Emma Toussain Reality 5 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Love is in the air: Fabrizio heeft een nieuwe vriendin en maakt het insta-official

We kennen Fabrizio Tzinardis allemaal uit de realitywereld. Hij deed eerst mee aan Temptation Island als verleider en uiteindelijk zelf als koppel tijdens VIPS. Toch wilde het niet helemaal lukken in de liefde en besloot hij daarom mee te doen aan De Bachelor België.. als de Bachelor zelf. Dit avontuur liep voor hem ook niet erg soepel, zo had hij interesse in verschillende dames en dat is natuurlijk lastig kiezen. Het publiek was regelmatig verbaasd door zijn acties (denk aan de bedavonturen tijdens de laatste dates) en uiteindelijk vond hij ook hier niet de relatie die hij zocht.

Goed nieuws: hij is nu wel helemaal in love en het is zelfs al Insta-official.

Fabrizio heeft een nieuwe vriendin

Hij laat dan nog niks los over de identiteit van de gelukkige dame in kwestie – los van de foto dan. Wel laat hij weten erg gelukkig te zijn: “She’s the reason I look down on my phone and smile. And then walk into a pole.” Klinkt pijnlijk, but hey, that’s love.

Toch leek het er eerst op dat hij wél met een Bachelor-dame aan het daten was, maar niet met zijn nummer 1. Nee, in België leek het beter te klikken met Margaux. De twee hadden, maar ze waren wel rustig aan het daten om te kijken of het iets kon worden: “Margaux is op een korte tijd uiteindelijk veel gaan betekenen. Op dit moment is ze best ook wel waardevol in mijn leven. Ik kan eigenlijk zo goed als alles aan haar vertellen. Ik voel geen druk. We genieten van het moment. We zitten in het moment samen. Geen verwachtingen, geen verplichtingen. We zien wel wat de toekomst brengt.”

Helaas dus geen liefde voor Margaux – maar wel voor onze Fabri! We wensen ze uiteraard heel veel geluk toe. Dat het nu maar 4 ever mag zijn.

YES! De Bachelor België met Fabrizio staat op Videoland