Shanice Zoeteweij
Shanice Zoeteweij Beauty en Style 3 jun 2020
Leestijd: 1 minuut

Hallo hydratatie! Dit zijn de fijnste facemists voor de zomer

Met temperaturen boven de twintig graden is de facemist een onmisbaar item voor in je tas. Altijd fijn om gedurende dag even een snelle opfrisser te gebruiken tegen de hitte of als je make-up droog begint aan te voelen. Dit zijn onze favorieten voor die niet in jouw collectie mogen ontbreken.

Onze favoriete facemists

Geef je zelf een opfrisser met één van deze sprays.

face mist

1. Florence by Mills Zero Chill Face Mist, €14,99

Deze spray bevat een mix van roos en lavendel om je huid een hydratatieboost te geven. Daarnaast bevat de facemist ook zeewier- en tijmextract om de huid te kalmeren.

face mist

2. Kora Organics Energizing Citrus Mist, €24,03

De verfrissende mix van noni-extract, aloë vera en citroengras geven je huid weer energie gedurende dag. Perfect dus als je met het mooie weer aan het werk bent of juist als je weer de deur uit gaat.

3. Pixi Glow Mist, €21

Is jouw make-up gedurende dag opgedroogd? Dan is dit de facemist voor jou. Een paar sprays en jouw huid wordt voorzien van een mooie glow én ook nog verzorgd tegelijkertijd.

face mist

4. Mario Badescu Facial Spray Aloe, Herbs & Rosewater, €10

Rozenwater werd al door Cleopatra gebruikt om haar huid te verzorgen. Van geen wonder dus dat we er tegenwoordig nog steeds gek op zijn. Ook in deze spray is het vewerkt. Verzorgt niet alleen je huid, maar ruikt ook nog eens heerlijk.

Face mist

Caudalie Beauty Elixer, €39,90

De koningin op gebied van facemists: Beauty Elixer van Caudalie. Hij fixt je make-up, je kunt hem als toner gebruiken en maakt je huid ‘strakker’. Niet voor niets een cult-product met fans zoals Rosie Huntington-Whiteley.

Lees ook: