Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 10 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Tijd voor een filmavond! De feel good film Falling Inn Love is precies de romantiek waar je naar op zoek bent

Houden jij en je vriendinnen van zoetsappige films? Dan hebben wij de film voor jullie volgende filmavond. Sinds 29 augustus staat de romantische film Falling Inn Love op Netflix en is de nieuwe film waar jij van gaat houden.

De nieuwe Netflix-Original heeft alles wat je van een romantische cliché verwacht. Van een schattige setting naar een liefdesverhaal die je zelf ook wil meemaken. De perfecte film dus om samen met je vriendinnen te kijken en bij weg te dromen.

Falling Inn Love

Falling Inn Love gaat over het stadsmeisje Gabriela. Nadat ze haar baan verliest en haar relatie met haar vriend verbreekt in San Francisco besluit ze mee te doen aan een wedstrijd. De prijs van deze wedstrijd is een herberg in Nieuw-Zeeland. En zoals je al verwacht wint Gabriela en vertrekt ze naar Nieuw-Zeeland.

Als ze aankomt bij haar gewonnen herberg krijgt ze de schrik van haar leven. De herberg is een bouwval waar nog van alles aan gedaan moet worden. Gelukkig krijgt Gabriela de hulp van de knappe aannemer Jake.

Je raadt het natuurlijk al. Gabriela en Jake worden verliefd, maar niet zonder de nodige drama van een romantische film die je gewend bent. Falling Inn Love is de feel good film om te kijken tijdens jouw vrije avond

Bekijk hieronder de officiële trailer van de nieuwe Netflix-Original.

Falling Inn Love Starring Christina Milian | Official Trailer | Netflix

After losing her job and her boyfriend, city girl Gabriela (Christina Milian) spontaneously enters a contest and wins a rustic New Zealand inn. Thousands of airline miles later, she discovers that The Bellbird Valley Farm boasts a crumbling facade, a goat house-mate, and a meddling neighbor who covets the space.

Falling Inn Love is nu te zien op Netflix.

Meer over haar:

Reageer op artikel:
Tijd voor een filmavond! De feel good film Falling Inn Love is precies de romantiek waar je naar op zoek bent
Sluiten