Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 3 sep 2018

Jaaa: eindelijk kun je genieten van Familie Kruys seizoen 4

We krijgen het nog druk de komende tijd. Want er is zoveel leuks op televisie te zien deze herfst. Een van onze favoriete Nederlandse series is namelijk terug van weggeweest. We kunnen namelijk nu wekelijks genieten van Family Kruys seizoen 4.

Alles wat Linda de Mol aanraakt verandert in goud. En zo is ook deze serie, waar de presentatrice de hoofdrol in speelt, een groot succes op de Nederlandse televisie. Dat blijkt maar weer, want het vierde seizoen is een feit – en daar zijn we heel blij mee.

Family Kruys seizoen 4

Linda de Mol gaf al een tipje van de sluier en onthulde welke BN’ers er een rol in de RTL4-serie hebben bemachtigd. Zo vertelt ze dat onder andere Georgina Verbaan haar opmars maakt in de serie. Maar ook niemand minder dan Halina Reijn is te zien in het vierde seizoen van Family Kruys.

Daarnaast laat Linda de Mol weten dat ook Patty Brard een rolletje speelt in het vierde seizoen. En ook seksuologe Goedele Liekens is in een aflevering te zien in de rol van relatietherapeut. Dat belooft wat…

Cliffhanger

Het derde seizoen van de serie eindigde met een cliffhanger waarin een ober met rauwkost de trouwerij van Bette en Johan verstoorde. Hoe het verder gaat, zie je nu dus in het vierde seizoen.

Zoals voorgaande seizoenen blijft de vaste cast van de serie hetzelfde. Zo zie je Linda de Mol gewoon weer in haar rol als styliste Bette Kruys, en zijn ook Marcel Musters, Rob Verheijen, Hans Dagelet, Frederik Brom en Elise Schaap weer te zien.

Hieronder kun je het interview met Linda de Mol bekijken. Het nieuwe seizoen is gisteren van start gegaan en bekijk je vanaf nu iedere zondag om 21.30 uur op RTL4.

Sterren line-up voor de Familie Kruys

Het nieuwe seizoen van de Familie Kruys zit vol met BN'ers! Linda verklapt alvast een aantal namen. Ga jij kijken vanavond?

Geplaatst door RTL Boulevard op Zondag 2 september 2018

 

 

Dit zijn de komende bioscoopfilms van 2018 die je wil zien met je girls squad

Reageer op artikel:
Jaaa: eindelijk kun je genieten van Familie Kruys seizoen 4
Sluiten