Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller News 7 sep 2018

Famke Louise: ‘Ik moest naar de dokter na deelname aan Expeditie Robinson 2018’

We kunnen niet wachten tot volgende week donderdag, want dan kunnen we weer genieten van de volgende aflevering van Expeditie Robinson . Maar voor een van de kandidaten, Famke Louise, was het wat minder leuk. Ze onthult dat ze naar de dokter moest na haar deelname, wegens allerlei lichamelijke klachten…

Het is natuurlijk ook niet niks, om van de een op de andere dag compleet afgezonderd te zijn van de buitenwereld. Zonder douche, zonder comfort en bovenal: zonder voldoende eten.

Deelname viel Famke Louise zwaar

Aan RTL Boulevard onthult de ‘Op me monnie’-zangeres dat ze na haar deelname aan Expeditie Robinson heel snel naar de dokter moest. Het overleven op het eiland viel haar zwaarder dan gedacht.

Door het weinige en vreemde voedsel, had haar lichaam een flinke optater gekregen. Dit merkte ze pas toen ze thuis was en weer normaal en voldoende ging eten. Ze kampte met buikkrampen en misselijkheid.

Niks binnenhouden

Famke Louise: ‘Het klinkt heel smerig, maar ik kon niks binnenhouden. Elke keer kotste ik het er zeg maar weer uit, haha sorry.’ Ondertussen gaat het gelukkig wel weer goed met de zangeres.

Hoe lang ze het uiteindelijk heeft volgehouden op het eiland weten we niet, maar wel weten we dat ze het waarschijnlijk niet heel ver heeft geschopt. Volgende week weten we meer, want om 20:30 uur kijk je dan de tweede aflevering. Spannend.

Filmavondje op de planning? Dit zijn de beste films van Videoland die je met je besties wil zien

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Famke Louise: ‘Ik moest naar de dokter na deelname aan Expeditie Robinson 2018’
Sluiten