Renée
Renée | LinkedIn Life 19 sep 2018

Ha! Wij weten wie morgen Expeditie Robinson verlaat

Nu Expeditie Robinson is teruggekeerd met een gloednieuw en onwijs spannend seizoen heb je een goede reden om iedere donderdagavond met je vriendinnen samen te komen. En als je niet vies bent van wat spoilers… Beautify weet wie in aflevering 3 naar huis wordt gestuurd. Famke Louise.

Famke Louise naar huis na Expeditie Robinson aflevering 3?

Althans, we denken dat het einde verhaal is voor Famke Louise na aflevering 3 van Expeditie Robinson. Waarom? Omdat Josylvio z’n mond voorbij mocht praten tijdens Robinson Confessions.

Daar krijgt de kandidaat namelijk de kans om te vertellen voor wie het einde verhaal is in Expeditie Robinson. En nee, hij zegt niet letterlijk dat Famke Louise eruit ligt na aflevering 3, maar de editors laten het wél zo lijken.

Bewijs

De hint over de afvaller was: deze persoon kan goed vuur maken. En rara, wat zeiden ze in de vorige aflevering over Famke? Juist, dat ze zo goed vuur kan maken. Natuurlijk is ze niet de enige die dat kan, maar 1+1 is toch wel echt 2.

Bovendien viel aan haar social media gedrag op dat ze niet héél lang op de Filipijnen is geweest. Het moet daarom een grote schok zijn als het niet Famke is die het eiland moet verlaten…

Helaas weet je hierdoor ook meteen hoe het met de proeven afloopt. Het doet bijna pijn aan je hart, maar Kamp Noord heeft dan wéér een proef verloren.

Update:

Expeditie Robinson aflevering 3 gemist? Dit is wat er in de uitzending gebeurde

Reageer op artikel:
Ha! Wij weten wie morgen Expeditie Robinson verlaat
Sluiten