Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 2 okt 2020

Dit wil je zien: Famke Louise schuift opnieuw bij Jinek aan

Vorige week hebben veel mensen naar Jinek gekeken toen Famke Louise te gast was. Het gesprek tussen Famke en IC-voorzitter Diederik Gommers liet veel teweeg brengen. Famke sprak zich nogal uit tegen de coronamaatregelen – en heel Nederland had daar een mening over. Maar het gesprek was nog niet tot een einde gekomen want inmiddels heeft Famke een goed gesprek gehad met Diederik Gommers.

En raad eens: de twee schuiven aanstaande maandag nog een keer aan bij Jinek om hierover te praten.

Famke Louise bij Jinek

Degene die Famke Louise volgen op Instagram (grote kans met 1 miljoen volgers), hebben vast en zeker de foto al gezien waarop Famke te zien is met de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, Diederik Gommers.

Tijdens het praatprogramma van Eva Jinek, konden de twee elkaar niet helemaal vinden in elkaars meningen. Om die reden besloten ze om nogmaals in gesprek te gaan.

De twee hebben tijdens het gesprek bijgekletst en de laatste nieuwtjes omtrent het coronavirus- en maatregelen besproken. Maandagavond zullen zij samen aanschuiven bij Jinek onder het mom van ‘nieuwe ronde, nieuwe kansen’.

#ikdoenietmeermee

De hashtag #ikdoenietmeermee komt je vast wel bekend voor. Deze hashtag werd door een aantal bekende Nederlanders gebruikt als aandachtskreet. Zo deed Famke Louise ook mee. “Samen krijgen wij de overheid onder controle. Ik doe niet meer mee. Free the people“, was het duidelijke bericht van de zangeres op haar Instagram-account.

Toch besloot ze later dit bericht te verwijderen. Ze liet zelfs aan haar volgers weten dat ze graag met een expert in gesprek wilde gaan. Dit lees je in haar laatste Instagram-post:

“Ik ga even een stap achteruit doen, reflecteren en op zoek naar een bijzonder, inspirerend iemand die gespecialiseerd is in pandemieën om mij te leren over deze situatie. Ik hoop dat jullie mij de ruimte gunnen om te kunnen groeien. Ik wil mijn excuses aanbieden aan allen die zich gekwetst of verward hebben gevoeld en beloof beter mijn best te doen”

Lees ook: What?! Er komt een documentaire over Famke Louise op Videoland

Reageer op artikel:
Dit wil je zien: Famke Louise schuift opnieuw bij Jinek aan
Sluiten