Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 4 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit wil je zien! Famke Louise lanceert nóg een documentaire

Grote kans dat je de eerste documentaire van Famke Louise op Videoland al hebt gezien. Dit was in heel Nederland een grote hit. Niet voor niets. Er komt namelijk een tweede documentaire over Famke Louise op Videoland, en dit keer wordt het een stuk persoonlijker. Wij vertellen je er alles over.

We hebben alleen nog wel eventjes geduld nodig voordat we deze documentaire mogen gaan bewonderen.

Famke Louise lanceert tweede documentaire

Alhoewel het voor de zangeres niet altijd een makkelijkere periode is geweest, lanceert ze toch echt een tweede documentaire op Videoland. Juist de ‘zwaardere’ periode is een reden geweest voor Famke om met een nieuwe documentaire te komen. Ze wil juist laten zien hoe het er aan toe gaat in haar wereld, en we kunnen je alvast verklappen: het vervolg wordt nóg persoonlijker.

Verhaal tweede documentaire

Afgelopen anderhalf jaar heeft de cameraploeg de zangeres gevolgd, beginnend bij haar Paradiso-show. Volgens Famke zit het hele bontverhaal erin, de eerste lockdown, maar ook zie je dat ze een tijdje niet zo lekker in haar vel zit. Het wordt volgens de zangers veel persoonlijker dan haar vorige documentaire.

Volgens de zangeres kennen haar fans haar niet als persoon, en dat is wat ze juist nu meer wil gaan belichten. Haar persoonlijke relaties komen erin terug, hoe ze bekend geworden is en wat voor narigheid ze daarvan heeft meegekregen. Ze vindt dat het tijd wordt dat ze meer uitleg gaat geven.

Wanneer te zien?

Het vervolg op de eerste documentaire van Famke is te zien vanaf 10 november op streamingsdienst Videoland. Daarnaast doet de zangeres (zoals verwacht) ook een boekje open over waarom ze met haar managament brak – wat ontdanks speculaties niet te maken heeft met de #ikdoenietmeermee-ophef. Wij zijn benieuwd..

Lees ook: Dit wil je zien: Famke Louise schuift opnieuw bij Jinek aan

Reageer op artikel:
Dit wil je zien! Famke Louise lanceert nóg een documentaire
Sluiten