Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 8 feb 2017
Leestijd: 1 minuut

Fan-tas-tisch! Deze jas heeft verwarmingselementen en zorgt ervoor dat je het nooit meer koud hebt

Het slechte nieuws is: de winter komt terug. Maar het goede nieuws is: jij zult geen last hebben van ijzige kou en snijdende wind. Want nu is er een jas die je écht verwarmt. Er zitten namelijk verwarmingselementen in.
Het Britse merk Emel and Aris heeft de briljante jas die je letterlijk warm houdt gecreëerd. De verwarmende jas werd ontworpen door Rana Nakhal Solset. Zij was er helemaal klaar mee dat een warme jas nooit echt mooi is en een mooie jas nooit echt warm.

In haar ‘Smart coat’ zitten verwarmingselementen. Wat het een soort elektrische deken maakt, maar dan veel genialer natuurlijk. En toegegeven, de mantels zien er bééldig uit.

Alles wat je hoeft te doen als je het koud hebt, is op een knopje drukken. Er zit namelijk een oplaadbare batterij in de jas (waar je overigens ook je telefoon mee kunt opladen, super chill). Vervolgens zal je de warmte over je lichaam voelen verspreiden.

Is technologie niet briljant?

Nadeel: de jas kost meer dan 1000 euro. Maar ach, dit is de enige jas die je nog nodig hebt in je leven. En waarschijnlijk trek je ‘m nooit meer uit.

Misschien wil je dit ook lezen: Handen uit de mouwen! Bell Sleeves zijn het he-le-maal dit jaar

Reageer op artikel:
Fan-tas-tisch! Deze jas heeft verwarmingselementen en zorgt ervoor dat je het nooit meer koud hebt
Sluiten