Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 30 nov 2015

Fan van Adele? Dit is de reden waarom je daarvan een mooier mens wordt

Alles wat Adele aanraakt verandert in goud. De halve wereld is dan ook gelukkiger dan ooit dat de 27-jarige zangeres terug van weggeweest is. Maar jouw liefde voor Adele zegt meer over je dan je denkt.

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat fans van Adele oprechter zijn. De magische zangeres zorgt er namelijk voor, zonder dat ze het zelf doorheeft waarschijnlijk, dat wij haar nummer niét illegaal downloaden. En dan te bedenken dat de verkoop van albums met 47% is gedaald sinds de komst van Napster en Limewire in 1999.

Hoe het komt dat de fans haar muziek niet illegaal downloaden? Ze gebruiken een andere zoekterm. Volgens onderzoek van Musixmatch is de zoekterm ‘Adele 25’ een keer zoveel gebruikt als ‘Adele 25 torrent’. Om het bewijs hard te maken zijn de volgende onderzoeksresultaten naar buiten gebracht:

De reden waarom fans eerder zoeken op ‘Adele 25’ in plaats van ‘Adele 25 torrent’ is de interesse die échte fans hebben voor Adele. We zijn namelijk niet alleen geïnteresseerd in het bezitten van haar nummers. We zijn nét zo geïnteresseerd in de lyrics van haar nummers.

Deze vrouw heeft jaren niets van haar laten horen maar zingt desondanks weer de prachtigste nummers. Én dan zorgt ze er ook nog eens voor dat wij oprechter worden. Yes, we’re living in her world and we love it.

LEES OOK: Dit zijn de belangrijkste liefdeslessen volgens Adele

Reageer op artikel:
Fan van Adele? Dit is de reden waarom je daarvan een mooier mens wordt
Sluiten