Fantastisch! Er komt een spa amusementspark inclusief achtbaan met bad

Misschien is het a dream come true voor je, misschien niet. Dat dit plan heel bizar is, lijkt ons duidelijk. Het gaat om een amusementspark, maar dan in een thema wat we niet gewend zijn: de spa. Keertje wat anders dan een gewone spa met je vriendinnen? Pretpark en spa in één. Best grappig toch?

Op naar Japan

Binnenkort op vakantie en zin in een pretpark bezoeken inclusief spa? Het zou binnenkort mogelijk kunnen worden. De burgemeester van Beppu in Japan – dat bekend staat om haar beroemde warmwaterbronnen – heeft aangekondigd om van een amusementspark een ‘spamusement’ park te maken.

In een bad in een draaimolen zitten

Om dit plan werkelijkheid te laten worden, werd er een video geplaatst met beelden hoe het park eruit zou komen te zien. Minstens 1 miljoen views waren nodig en dan zou de burgemeester aan de slag gaan. En laat dit aantal nu al bijna verdubbeld zijn.

Spannend en relaxt

Badkuipen in de draaimolen, achtbanen gevuld met warm water. Met een tikkeltje adrenaline in je lijf kom je als herboren weer thuis na zo’n spannend, maar ook relaxt dagje. De burgemeester is in elk geval razend enthousiast. Een openingsdatum is nog niet bekend gemaakt, maar wij zijn er zeker van dat dit spamusement park van je dromen er gaat komen.

Maak je borst maar nat.

Spaliefhebber? Vergeet bierbadderen: je kunt nu in een bad met rode wijn

Reageer op artikel:
Fantastisch! Er komt een spa amusementspark inclusief achtbaan met bad
Sluiten