Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 13 nov 2015

Fantastisch! Met deze app vind jij jouw perfecte leenhond

Veel vrouwen zijn gek op honden. We willen het allerliefste zelf een schattig hondje waar we elke dag mee kunnen knuffelen, lopen, en tegen kunnen praten. Maar toch is het een hele verantwoordelijkheid een eigen hond. Maar vanaf nu is daar godzijdank verandering in gekomen met deze app waar wij zielsgelukkig van worden.

Ben je verdrietig omdat je gedumpt bent of is het een heerlijke zonnige dag maar wil je niet in je eentje in het park lopen? Er is eindelijk een gratis app verkrijgbaar in de Apple Store die daar een oplossing voor heeft. Namelijk een app waarmee je een leenhond kunt zoeken.

Zodra je je registreert kan je aangeven naar wat voor soort hond je op zoekt bent en wat je graag met die hond zou willen ondernemen. Zo krijg je nooit een hond die helemaal niet van lange wandelingen houdt terwijl jij dat wel wilt. Je kan zelfs aangeven dat je je dag wilt doorbrengen met een puppy. Geef maar toe, je krijgt al een glimlach van oor tot oor.

Nadat je hebt aangegeven naar wat voor een activiteit je op zoekt bent, doet de app de rest voor je. De app zoekt honden in jouw buurt en organiseert een ‘date’. En dan is het natuurlijk hopen dat de vonk overslaat. En wie weet volgt er een tweede, derde en vierde date en blijven jullie voor áltijd in elkaars leven. Stop maar met Tinder en date jezelf hondsberoerd met ‘Bark’N’Borrow:LEES OOK: Deze celebrities hebben dezelfde haarkleur als hun hond

Reageer op artikel:
Fantastisch! Met deze app vind jij jouw perfecte leenhond
Sluiten