Say what? Vanaf nu kun jij een sieraad kopen met DNA van Teenmom Farrah Abraham

Farrah Abraham, wij kennen haar allemaal misschien wel. Van de eerste serie Teenmom van MTV, was het Farrah die toch nog best vaak in het nieuws is geweest. En ook dit keer heeft zij zeker iets bijzonders mede te delen...

Celebrity Gene

Je kan namelijk vanaf nu een sieraad kopen met het DNA erin van de reality ster. Ja, je leest het goed, echt DNA. Farrah doet dit in samenwerking met Celebrity Gene, een organisatie die DNA verzamelt, meestal haar, van grote sterren voor een goed doel. De beroemdheid kiest zelf voor welk goed doel ze geld willen inzamelen. Michael Jackson, Justin Bieber en Angelina Jolie gingen Farrah al voor.

Het goede doel

Farrah heeft voor het goede doel Operation Underground Railroad gekozen, deze organisatie biedt hulp aan mensen die slachtoffer zijn (geweest) van mensenhandel. Abraham zegt zelf op de site van Celebrity Gene: ‘Ik hoop op deze manier bij te dragen aan een betere wereld voor jonge mensen die te maken hebben gehad met mensenhandel. Ik ben trots en vereerd dat ik deze kans krijg om samen te werken met Celebrity Gene.’ De ketting met daarin Farrah haar DNA is te koop voor €88.

Reageer op artikel:
Say what? Vanaf nu kun jij een sieraad kopen met DNA van Teenmom Farrah Abraham
Sluiten