Renée
Renée Love & Seks 19 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Als je deze fases hebt doorlopen ben je officieel in een serieuze relatie

Daten en verliefd zijn is natuurlijk hartstikke leuk, maar tegelijkertijd ook onzeker. Want het is altijd maar de vraag of de ander jou even leuk vindt als jij hem of haar. En wanneer weet je eigenlijk of je een serieuze relatie hebt?

Geen nood, als je de volgende fases hebt doorlopen zit je zeker weten in een serieuze relatie. Oh ja, en als jullie bewust voor elkaar kiezen en niet met andere mensen daten, natuurlijk.

Als je deze fases hebt doorlopen heb je een serieuze relatie

Van binnen weet je stiekem wel of je van een serieuze relatie spreekt of niet. Maar mocht je nog meer bevestiging nodig hebben, lees dan dit:

1. Je hebt de vrienden ontmoet

Niemand houdt van verstoppertje spelen en je partner hopelijk ook niet. Als je de vrienden van je lief hebt ontmoet weet je in ieder geval dat hij/zij serieus met je is.

Lees ook: Als je relatie over de volgende 6 eigenschappen beschikt is het een gezonde relatie

2. Je hebt de ouders ontmoet

De ouders van je lover ontmoeten is nóg een stap serieuzer. Heb je de eerste ontmoeting al gehad? Gefeliciteerd, dan heb je een serieuze relatie.

3. Je durft te poepen bij elkaar

Vind je het in het begin lastig om een nummer twee te doen op zijn of haar wc? Dan weet je dat je je op je gemak voelt en serieus bent als je het wél doet. Dit mag je natuurlijk met een korrel zout nemen, maar het is wel een positief signaal.

4. Je hebt vakantieplannen samen

Niets is zo leuk als samen de wereld mogen ontdekken. Staat je eerste trip op de planning en fantaseren jullie over de plekken die jullie samen echt willen zien?

5. Je hebt al een scheet gelaten

Op de eerste date ben je waarschijnlijk niet van plan om een scheet te laten. Zodra er na verloop van tijd (per ongeluk) wel eentje uitfloept, weet je dat je relatie de serieuze kant opgaat.

Lees ook: Als je over deze 9 dingen kan praten in je relatie zijn jullie meant to be

6. Je knijpt elkaars pukkels uit

Zodra je vieze dingen doet, is je relatie een stuk serieuzer. Vinden jullie het niet erg om elkaar te helpen met puistjes weg krijgen? Dan hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen hoe laat het is.

7. Je gaat samen naar feestjes en verjaardagen

Als je partner alleen naar een feestje of verjaardag gaat komt altijd de vraag waar jij bent. Ze zien jou als vriendin van en verwachten dat je erbij bent. Dan weet je dat je over een serieuze relatie spreekt.

8. Je ruikt aan elkaars lichaamsgeur

Soms wil iemand een second opinion om te weten of je eh… zweet ruikt of niet. Durf jij het aan om dat te checken door even te sniffen met je neus? Dan ben je in een serieuze relatie.

Reageer op artikel:
Als je deze fases hebt doorlopen ben je officieel in een serieuze relatie
Sluiten