Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 1 apr 2018

Love it! Er is nu een fashionable VR-bril waardoor je onbeperkt kunt verdwijnen in andere werelden

Op je tv of laptop kijken naar Channing Tatum is al een genot voor het oog. Maar náást hem - of Christian Grey of een andere knappe man - staan in de film, zou natuurlijk nog beter zijn. Onhaalbaar? Misschien in real life. Maar niet in de virtuele wereld. En die is dichterbij dan ooit.

Je hebt vast wel eens gehoord van Virtual Reality, oftewel VR. Als je een VR-bril op je neus zet, kun je verdwijnen in totaal andere werelden. Goed, naast Channing Tatum staan in Magic Mike is nog niet mogelijk, maar je kunt wél letterlijk verdwijnen in games of front row zitten bij fashionshows. Hoe geweldig is dat?

Maar die standaard VR-bril, dat is niet bepaald een fashionable accessoire waarmee je in de trein wil zitten of op je neus wil hebben als je op het strand ligt te zonnen. Terwijl dat juist momenten zijn waarop het lekker is om even te verdwijnen in een andere wereld.

Eindelijk een fashionable VR-bril

Goed nieuws daarom: er bestaat nu een VR-bril die er wél hartstikke hip uitziet. En niemand minder dan de Nederlandse designer Jan Taminiau – de man die ook geregeld ontwerpt voor koningin Maxima én modeitems heeft gecreëerd voor Lady Gaga – heeft die bril ontworpen. Een echte designerbril dus.

De bril ziet er bovendien zo uit, dat het voor andere mensen niet storend is dat jij je in een andere wereld bevindt. De bril heeft namelijk ‘ogen’. Zo blijft je toch onderdeel van de omgeving om je heen.

Topmodellen Loiza Lamers en Montell van Leijen zijn al fan, zagen we in de campagne rond de bril. En dat snappen we maar al te goed.

Met deze bril wil je wel gespot worden. Er is daarom geen reden meer om niet all day, every day te verdwijnen in je virtuele wereld. Oké, behalve misschien dat je ook nog moet werken. En dat je wel een mobiel abonnement nodig hebt met flink wat data als je de hele dag aan het streamen bent.

Maar dat laatste probleem hebben we al opgelost voor je. Want bij Tele2 kun je namelijk sinds vorig jaar een Unlimited abonnement afsluiten. Tele2 Unlimited betekent unlimited data en dus unlimited virtual reality streamen. Love it.

Denk je nu: die bril wil ik wel hebben? Nou, je kunt er eentje winnen via deze website.

In samenwerking met Tele 2

Reageer op artikel:
Love it! Er is nu een fashionable VR-bril waardoor je onbeperkt kunt verdwijnen in andere werelden
Sluiten