Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 9 jun 2018

Aan het daten? Dit is wat zijn favoriete drankje zegt over zijn persoonlijkheid

Ga jij binnenkort op date met een leuke jongen? Dan wil je vast zoveel mogelijk over hem te weten komen. Als je erachter komt wat zijn favoriete drankje is weet je al een stuk meer, want dit zegt een cocktail, biertje of wijntje over zijn persoonlijkheid:

Bier

What you see is what you get. Deze man heeft een enorme vriendengroep met wie hij in het weekend graag een balletje trapt. Niet per se voor het spel, maar voor de gezelligheid en natuurlijk de derde helft (nog meer bier).

Hij kan ontzettend genieten van kleine dingen in het leven en ziet daar ook de waarde van in. Hij is loyaal, eerlijk en zijn date-intenties zijn oprecht. Hij wil je graag beter leren kennen, natuurlijk onder het genot van een lekker vaasje pils.

Wijn

Je hebt met een echte fijnproever te maken (waarschijnlijk uit het Zuiden van het land), die jou graag meeneemt naar een classy wijnbarretje. Hij vraagt je op jullie eerste date het hemd van het lijf. Geef vooral niet alles weg want hij kan je hier ook op beoordelen en dat wil je niet.

Hij kan soms wat bot en té zelfverzekerd overkomen, maar dat vindt jij eigenlijk hartstikke sexy. Deze man weet wat hij wil en dat valt alleen maar te prijzen.

Cocktail met rum

Je bent op date met een man die altijd vrolijk is en dat werkt aanstekelijk. Het liefst gaan jullie na de date nog los op de dansvloer, uiteraard onder het genot van nog meer cocktails en shotjes. Samen zijn jullie best wel YOLO en dat zorgt voor een klik.

Weet dat hij meer verwacht van jullie afspraakje dan alleen een eerste date. Hij is niet bang om zichzelf te laten zien zoals hij is. Take it or leave it.

Cocktail met wodka

Je zit met een mega sociale en spraakzame man aan tafel, en dat zie je helemaal zitten. Hij neemt graag de leiding in het gesprek zonder dat dat irritant is voor jou. Hij houdt ervan om nieuwe mensen te leren kennen en stelt tientallen vragen aan jou.

Oké, toegegeven af en toe praat hij iets te veel over zichzelf maar hij vindt het geen enkel probleem als je hem daar op aanspreekt. Doe ons allemaal maar zo’n man.

Cocktail met tequila

Deze man is echt een gekkie, op een goede manier natuurlijk. Hij houdt van het leven, en over niet al te lange tijd ook van jou. Hij gaat namelijk snel, maar daar moet je niet van terugschrikken. Dat komt gewoon door zijn enthousiasme.

Hij is een harde werker en heeft al zijn zaakjes op een rij. Niks meer aan doen.

Reageer op artikel:
Aan het daten? Dit is wat zijn favoriete drankje zegt over zijn persoonlijkheid
Sluiten