Dit zijn je meest favoriete producten voor glanzend haar

Altijd al het geheim willen weten achter glanzend haar? Het glanzende haar wat je in tijdschriften zit en in reclames? Ja dat. In principe kan iedereen het bij zichzelf creëren, mits je natuurlijk de juiste producten gebruikt. Daarom delen we vandaag graag de meest favoriete producten voor glanzend haar. Laat die vakantie maar komen.

Er zijn een heleboel styling producten die je kan gebruiken voor glanzend haar. Maar laten we is makkelijk beginnen. Want waarom gelijk naar de winkel rennen als je het waarschijnlijk al thuis hebt liggen?

Avocado

Prak een avocado en verdeel het in je haar. Laat dit vervolgens tien tot twintig minuten zitten. Spoel het uit. En als je de hele dag met een guacamole geur wilt lopen, no problem. Dan hoef je geen milde shampoo achteraf te gebruiken. Jammie.

Citroen

Voor de blondies, verdeel wat citroensap door je haar. Laat dit net als de avocado ook weer tien tot twintig minuten zitten.

En wil je toch liever gewoon glanzend haar wat misschien ietsje lekkerder ruikt?! Dan hebben we hieronder onze favoriete haar producten geselecteerd.

[one_half][/one_half][one_half_last]

Coconut Oil Hair Shine balsem van The Body Shop

[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]

Shine Junkie van Tigi Bed Head

[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]

Biosilk Silk Therapy

[/one_half_last]

Nog een leuke tip: breng eerst conditioner aan op nat haar. Alleen op de uiteindes, niet op de hoofdhuid en haarwortels. Breng daarna zonder de conditioner uit te spoelen, shampoo aan op je hoofdhuid en bij je haarwortels. Was het en spoel het daarna uit. Shine it on.

Reageer op artikel:
Dit zijn je meest favoriete producten voor glanzend haar
Sluiten