Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 17 sep 2019

Dit zegt je favoriete seizoen over jouw persoonlijkheid

Trekt het ene seizoen jou ook meer dan het andere? Sommige mensen houden van hele warme zomers. Terwijl een ander dol is op de kleuren van de herfst. Maar wat zegt je favoriete seizoen over je persoonlijkheid?

Gelukkig heeft élk seizoen wel iets en zegt het ook nog iets over je persoonlijkheid.

Je favoriete seizoen en je persoonlijkheid

Je kunt nu eindelijk tegen je vriendinnen zeggen dat deze eeuwige discussie is gesloten. Jouw favoriete seizoen is nou eenmaal gekoppeld aan je persoonlijkheid.

Lente = altijd op zoek naar het extreme in het leven

Ben jij dol op de lente? Dan ben jij altijd op zoek naar spanning en veranderingen. Lente is namelijk hét moment dat de eerste zonnestralen zich laten zien, de vogels gaan fluiten én alles gaat bloeien. Je bent het type dat het leven snel saai vindt en daardoor graag veranderingen in gang zet. Een nieuwe baan? Fluitje van een cent. Een nieuwe vriend introduceren bij de familie? Idem dito.

Zomer = de sociaalste van het stel

Kan bij jou de zomer niet lang genoeg duren? Dan is de kans groot dat jij het heerlijk vindt om er op uit te gaan. Binnen zitten is wel het laatste wat jij wilt. De warme maanden staan in het teken om sociale contacten aan te halen en te reizen. Waarschijnlijk heb je een extraverte persoonlijkheid. Mensen omschrijven je ook wel als de gangmaker van de groep.

Herfst = de échte goaldigger

Ook herfst staat in het teken van terugblikken. Doe jij niets anders dan evalueren over je leven? En vind je het enorm fijn om plannen te maken (lees: lijstjes maken)? Dan is het niet gek dat herfst je favoriete seizoen is. In de herfst ben jij al bezig met goals voor het nieuwe jaar.

Winter = hechte vriendschappen en familie is #1

De winter is het seizoen waarin we meer tijd binnen doorbrengen. Als dit je favoriete seizoen is ben je eerder een introvert dan extravert persoon. Jij brengt liever tijd door met je familie en echte hechte vriendinnen dan dat je in de zomer op een terras zit vol met ‘vage maar gezellige kennissen’. We kunnen wel stellen dat jij voor diepte in je leven gaat.

En, klopt het? Wij zijn benieuwd.

Meer over persoonlijkheid:

Verywellmind.com

Reageer op artikel:
Dit zegt je favoriete seizoen over jouw persoonlijkheid
Sluiten