Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 18 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

JAAA! Er komt een vervolg van de Nederlandse romantische komedie F*ck de Liefde

Bel je vriendinnen op, want we hebben leuk nieuws voor jullie. De romantische komedie F*ck de Liefde draait pas 3 weken in de bioscoop, maar we weten nu al dat er een vervolg aan komt. Dit maakte producent AM Pictures en distributeur Just Entertainment donderdag bekend.

F*ck de Liefde is de perfecte film om samen met de meiden te kijken. Hoe leuk is het daarom dat er een vervolg komt van onze favoriete Nederlandse film van dit moment? Kunnen jullie weer een avondje uit plannen.

F*ck de Liefde krijgt een vervolg

In een week tijd trok de romantische komedie al 100.000 bezoekers en werden ze ook bekroond met de Gouden Film. Hierdoor hadden de makers genoeg redenen om ook nog een deel 2 erachter aan te doen.

Niet alleen wij zijn enthousiast over dit nieuws, maar ook de cast van de film reageerde enthousiast op de vraag of ze ook mee wilden werken aan een vervolg. We kunnen dus een groot deel van de originele cast verwachten, maar er worden ook een aantal nieuwe namen toegevoegd. Wie dat zijn, weten we nog niet.

Voordat we het vervolg van onze nieuwe favoriete film kunnen zien in de bioscoop, hebben we wel even geduld nodig. Het tweede deel komt na verwachting pas begin 2021 in de bioscoop. Wat we wel al weten is dat wij deze film 100 % zeker gaan kijken. Misschien wel in deze zaal

Meer over haar:

Reageer op artikel:
JAAA! Er komt een vervolg van de Nederlandse romantische komedie F*ck de Liefde
Sluiten