Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 4 jan 2018

Whaaa! Fear Factor is terug en dat wordt vre-se-lijk eng

Het is alweer zo'n tien jaar geleden Fear Factor op tv was en we konden zien hoe mensen schapenogen aten en in slagenbaden gingen liggen. Wat een waaghalzen, ons niet gezien. Vermakelijk om naar te kijken, dat wel. En er komt nu een nieuw seizoen en dat belooft héél spannend te worden.

Fear Factor is terug

Je kunt het bijna niet aanzien. Mensen overgieten zich met honing en laten allemaal wespen op zich los. Of je gaat even in een bak met kakkerlakken liggen of zwemmen in een zwembad met duizend inktvissen. Hoe naar het ook is, je wilt graag weten hoe zoiets afloopt. En dat komt goed uit, want Fear Factor is terug.

Vanaf zondag 7 januari kun jij iedere week ‘genieten’ van een aflevering op MTV. Niemand minder dan rapper Ludacris presenteert de show. Lukt het de deelnemers om de testen te doorstaan en hun angsten te overwinnen? Dan winnen ze 50.000 dollar.

Toch wordt het niet zo ‘vies’

Het programma is in een nieuw jasje gestoken. Om jongeren aan te spreken zijn er uitdagingen zoals het ‘verdrinken’ van je telefoon. Ok. Grootste nachtmerrie ooit. Wij zien benieuwd wat de deelnemers allemaal moeten doen om straks met een zak geld thuis te komen. Durf jij te kijken?

Lees ook: ZO ENG! Deze ouders zoeken een oppas voor hun huis dat spookt

Reageer op artikel:
Whaaa! Fear Factor is terug en dat wordt vre-se-lijk eng
Sluiten