Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 14 apr 2017

Brrr: Fear Factor komt terug op tv en het is dooodeng

Het eten van wormen, in een bak vol met kakkerlakken liggen of een vogelspin over jouw gezicht laten lopen: Fear Factor is een programma waar we liever naar kijken dan aan meedoen. Goed nieuws, dit gruwelijke programma komt terug op de beeldbuis.

Een modern jasje

En hoe kunnen ze beter terug komen dan met een moderne twist. De uitdagingen van de nieuwe afleveringen van Fear Factor zijn namelijk gebaseerd op urban legends, horror films en griezelige online video’s. Hedendaagse angsten, zoals je telefoon in een bak met water laten vallen, komen ook in het programma voor.

Niemand minder dan rapper Ludacris zal de host van de show worden en er zullen vier teams zijn die strijden voor de 50.000 dollar. Dat is een hoop geld, maar wat je daarvoor allemaal moet doen is niet mis.

Goed voor de maatschappij

De show zal weer starten op 30 mei aanstaande en naast het feit dat het een sensatie op TV zal zijn, heeft het ook een maatschappelijke boodschap. Aangezien de maatschappij snel verandert is er een toename in personen met een angststoornis. Fear Factor probeert deze angstige gevoelens te onderdrukken door middel van dit programma.

Zou jij voor 50.000 dollar een bloedzuiger eten? Zie hier een aantal van de momenten van Fear Factor, de oude editie. Pas op: wij werden er een beetje misselijk van.

Nu heb je misschien liever dat je telefoon verzuipt dan dat je een bloedzuiger eet, maar het is en blijft een horror momentje.

Ben jij een échte dare devil? Dan wil jij dit ook lezen: Voor de daredevils: De 13 meest angstaanjagende plekken op de wereld

Reageer op artikel:
Brrr: Fear Factor komt terug op tv en het is dooodeng
Sluiten