Renée
Renée | LinkedIn Life 8 jan 2019

Super lekker: FEBO komt met een speciale truffel frikandel

Dit is je droom: na het uitgaan wacht er een FEBO snackmuur op je. Je hebt zo’n honger dat dit een waar godsgeschenk is, want je wil snel een frikandel in je mond stoppen. Die droom kan binnenkort uitkomen, want in de nacht van 19 januari op 20 januari is het zover. Je trekt dan een speciale truffel frikandel uit de muur.

De FEBO culinaire frikandel is een delicatesse die je eenmalig tegenkomt. Tijdens Hotelnacht 2019 kun jij dit heerlijke hapje in je mond stoppen.

FEBO culinaire frikandel

De snackketen heeft de handen ineengeslagen met restaurant Taiko om een bijzondere frikandel uit te brengen. Deze culi variant is gemaakt met langoustine, groene curry, truffel (jummie), saffraan en Ketel One blokjes (?). Hoe dan ook, dit moet wel een complete smaakbeleving op je tong zijn. Precies wat je wil na een avondje stappen, niet?

Zorg er dus voor dat jij en je vriendinnen met Hotelnacht in de Tunes Bar staan, want daar schaf je de frikandel aan. Lukt het jullie niet om erbij te zijn? Dan ben je tussen 11 en 13 januari bij het filiaal op Stadionplein in Amsterdam ook aan het goede adres. Genieton.

Dit wil je weten! Doe de quiz en kom erachter wat voor frikandel jij bent

Glamour

Reageer op artikel:
Super lekker: FEBO komt met een speciale truffel frikandel
Sluiten