Yes! FEBO breidt zijn fanwear weer uit met overheerlijke sloffen

Yes! Er is weer iets nieuws op de fanwear-markt van FEBO, en dan hebben we het dit keer niet over de slippers. Nee nee, de winter komt eraan dus we hebben het hier over heerlijke sloffen. En niet zomaar sloffen, maar heuse FEBO-sloffen met de kenmerkende kleur rood en het logo van de fastfoodketen erop. Wij zien onszelf al helemaal door het huis paraderen op deze heerlijke sloffen.

Laat de wintermaanden maar beginnen..

FEBO sloffen

Aangezien het weer steeds kouder wordt, en we steeds meer binnen zitten met de verwarming aan – krijgen we steeds meer behoefte aan lekkere sloffen. En wat is er nou leuker dan FEBO sloffen? Precies ja, helemaal niks. En helemaal niet als we je vertellen dat deze te koop zijn voor een spotgoedkoop prijsje. Deze prachtige sloffen waren eerst €24,95 maar nu zijn ze ook nog eens afgeprijsd naar €17,50.

Deze stevige sloffen hebben een zwarte rubberen zool en een heerlijke zachte binnenkant waarmee je zo naar buiten zou kunnen lopen. Moet je natuurlijk ook vooral doen als je daar zin in hebt. Maar eigenlijk zijn deze sloffen lekker bedoeld voor binnen. Heerlijk knus. Check hieronder de sloffen.

Bron: FEBO

Sloffen bestellen

Ben jij nou verkocht? En wil je deze sloffen écht hebben? Dat kan! Je kunt ze heel gemakkelijk op de website van FEBO bestellen. Let wel op: de sloffen vallen best klein. Het advies van FEBO is dan ook een maat groter te bestellen. Er zijn nog twee soorten maten, 37-39 én 40-42. Zit jouw maat ertussen?

Handig om te weten: boven de €50,- worden de sloffen gratis naar je opgestuurd. Laat dit nieuws dus ook vooral aan je besties/lover/familie lezen en bestel lekker met elkaar. Scheelt toch weer verzendkosten ;-).

Andere sloffen

Zijn dit soort sloffen nou toch niet echt iets voor jou? En wil je toch liever sloffen met ietwat meer stijl? Goed nieuws. We hebben hier alle stijlvolle sloffen op een rijtje gezet. Enige wat jij nog hoeft te doen, is de mooiste uitzoeken.

Lees ook: Yum! FEBO en De Ruijter introduceren IJs-co met pure chocoladehagel

Reageer op artikel:
Yes! FEBO breidt zijn fanwear weer uit met overheerlijke sloffen
Sluiten