wpk-admin
wpk-admin Nieuws 18 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

FEBO komt met een bitterbal waar je energie van krijgt en het is de beste partysnack ooit

Aankomende weekend is het weer Amsterdam Dance Event (ADE) en jij kijkt misschien al eeuwen uit naar de feestjes waar je kaarten voor hebt weten te bemachtigen. Maar er is meer: wij hebben iets waardoor het feesten nóg beter wordt. FEBO komt namelijk met een snack waar je energie van krijgt, zodat the party never stops. Je hebt zin in feestjes maarrr… Niet in de discodip. Logisch. Gelukkig heeft FEBO een speciale ADE-snack ontwikkeld die een flinke boost aan het feestje gaat geven: de vlambal.

Deze snack maakt ADE compleet

Vanaf vandaag tot en met 22 oktober slaat in onze hoofdstad weer de Amsterdam Dance Event gekte toe. Dansen en drankjes: vijf heerlijke dagen lang. Logisch wel dat je zo nu en dan een oppepper kunt gebruiken, de vlambal is de redder in nood.

Dus blijf je graag tot in de late uurtjes en kun je zo nu en dan wel een flinke dosis energie gebruiken? Dan moet je tijdens ADE naar het Rembrandtplein gaan. Zaterdag op zondagnacht opent dan in club Claire een heuse pop-up FEBO.

Gratis en voor niets

Als feestganger kun je tijdens ADE gratis en voor niets een portie vlamballen uit een tijdelijke FEBO-automatiek halen. Geweldig, toch? Zo kun je weer door!

Wat is het?

De vlambal is een variant op de bekende bitterbal. Niet alleen is de snack pittig en krokant, het heeft daarnaast een vulling van runderchorizo. De ragout is op smaak gebracht met chilipoeder. Vanwege het bestanddeel cafeïne heeft de snack een energieopwekkende werking. Yummie!

FEBO Vlambal from Natwerk on Vimeo.

Geniet je tijdens het weekend liever van een terrasje? Dit zijn de 5 leukste terrasjes van Amsterdam

Reageer op artikel:
FEBO komt met een bitterbal waar je energie van krijgt en het is de beste partysnack ooit
Sluiten