Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 6 feb 2019

In februari geboren? 5 x waarom je dan creatief bent en wel eens beroemd kan worden

Ben je deze maand jarig? Nou, lucky you. Want meisjes die in februari zijn geboren zijn ware creabea's, hebben grote kans om beroemd te worden en geven ook nog eens de best feestjes. Drie keer hoera voor jou.

1. Je hebt een grote kans om artiest te worden als je in februari bent geboren

Als je in februari bent geboren, is de kans groot dat je rechter hersenhelft beter is ontwikkeld. En dat zorgt er weer voor dat veel februaribaby’s ware creabea’s zijn. Het zou zomaar eens kunnen dat je je ontwikkelt tot kunstenaar, muzikant of iets anders creatiefs.

2. En je hebt dan ook de grootste kans om beroemd te worden

Lijkt een beetje fame jou wel lekker? Nou, dan heb je geluk. Want mensen die in januari en februari zijn geboren hebben de grootste kans om beroemd te worden. Met andere woorden: de meeste celebraties zijn geboren in die maanden.

3. In de liefde barst je van de passie

Je mag dan een winterkindje zijn, dat wil niet zeggen dat jij niet hot bent. Want mensen die in februari zijn geboren hebben passionele, vurige relaties. En dat uit zich ook in de slaapkamer.

Onderzoekers noemen die relaties ook wel ‘explosief’. Maar ja, dat klinkt zo negatief, en het lijkt ons juist fantastisch om voor eeuwig hartstocht, begeerte en opwinding te voelen. You go girl.

4. Iedereen wil op je verjaardag komen, want bijna niemand is jarig

Jep, er zijn maar weinig mensen geboren in februari. En dat is hartstikke goed nieuws voor jou, want dat betekent dat vrienden en familieleden niet al helemaal volgeboekt zitten met alle verjaardagen. En dat ze heel veel zin hebben om op jouw feestje te komen.

5. Je feestjes zijn ook nog eens super bruisend

Want in februari eet iedereen weer taart en andere snacks. En Dry January is ook voorbij, waardoor iedereen weer zin heeft in een goed feestje. Mensen willen weer dronken worden en lol hebben. Helemaal niet erg.

Kortom, in februari geboren zijn is fantastisch. Proost op je verjaardag.

Reageer op artikel:
In februari geboren? 5 x waarom je dan creatief bent en wel eens beroemd kan worden
Sluiten