Feestelijk en simpel: zo maak je in een handomdraai een dag- & avondlook

De feestdagen komen eraan. De grote vraagtekens voor vrouwen zijn altijd 'wat trek ik aan' 'hoe doe ik mijn haar' en 'wat zal ik met mijn make-up doen'? Daar hebben wij een antwoord op.

Beautify’s Lotte & Omani gingen met een fijne stapel make-up aan de slag om een daglook en een avondlook te creëren en maakten daar een fijne video van. Gehuld in een ‘foute’ kersttrui, gewapend met prachtige kwasten, make-up doosjes en de nieuwe Midnight Collectie werden er twee fijne kerstlooks geboren.

Day look

Voor de daglook houden de ladies het simpel. Belangrijk voor de daglook is het egale gezicht om zo fris over te komen. De kans is groot dat je voor eerste en tweede kerstdag een kleine touch-up kunt gebruiken. In de tijd voor de ‘echte’ kerstdagen zijn er altijd veel borrels, dinertjes en andere sociale dingen. En dan hebben we het nog niet eens over de enorme hoeveelheid deadlines.

Wallen en een rode(re) huid zijn daarom niet vreemd. Foundation en concealer zijn je beste vrienden op dit soort dagen. Aangezien de zon al een tijdje weg is, is een beetje bronzer een aanrader. Eveneens als blush. Deze twee items zorgen wat kleur in je gezicht. Maak het af door je wenkbrauwen te stylen, wat mascara aan te brengen en door een lichte gloss of wat lippenstift op je lippen te doen.

Voilá. Klaar is kees. Op naar het kerstdiner.

Avond look

Ga je ’s avonds nog naar een borrel of een feestje? Je kunt je day look heel snel omtoveren in een avond look. Je foundation, concealer, bronzer en blush kun je bijwerken door een extra laagje aan te brengen. Speel daarna met de nieuwe oogschaduw sticks genaamd ‘Colour Impact eyeshadow’ uit de Midnight Collectie. Wat extra sparkle breng je aan met de ‘Luminous loose powder’ Een mooie eyeliner geeft je ogen wat extra power.

Midnight Collectie

Ga jij deze Kerstmis voor statement eyes, een glinsterende wow-glow op de wangen en hoogglanzende metallic nagels? Dan ben je met de Midnight Collectie van HEMA aan het juiste adres. De collectie bestaat uit een eyeliner, mascara, nagellak, een poeder highlighter en oogschaduw sticks. Wees er snel bij, want alle items zijn limited edition. Merry Christmas!

In samenwerking met HEMA

Reageer op artikel:
Feestelijk en simpel: zo maak je in een handomdraai een dag- & avondlook
Sluiten