Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 20 apr 2017

Zin om gigantisch te feesten? Met deze droomstage krijg je er nog voor betaald ook

Ben jij een échte party animal en ben jij deze zomer nog vrij? Dan is dit dé uitgekiende mogelijkheid om de zomer van je leven te ervaren. Er bestaat namelijk een stage waar jij betaald krijgt om te feesten in allerlei prachtige landen en eerlijk is eerlijk: daar ben jij een natural pro in. Laat maar komen die flappen.

Een echte droomstage: drie maanden reizen naar onder andere Ibiza, Griekenland, Mexico, Baltische Eilanden en Kroatië, de vetste feesten meepakken én ervoor betaald krijgen. Scene Holidays is op zoek naar actieve jongen mensen die hun vakanties wilt uitproberen en daarover willen vloggen en bloggen. Oh my, wat fantastisch.

Travel the world

Deze top stage wordt aangeboden door Thomspon Scene, een reisorganisatie die focust op een ‘grown-up party holiday’. Tijdens jouw rondreis zal je content creëren die anderen zal inspireren om te gaan reizen. Terwijl je uit je plaat gaat op de vetste feesten, krijg je hier nog voor betaald ook.

Aanmelden voor jou droomstage

Je kan je aanmelden door een filmpje in te sturen waarom jij laat zien dat jij geschikt bent voor deze reizende droom. Je wordt vrijgelaten in wat je inlevert. Een korte vlog, iets waarbij je design skills uit de verf komen of een slideshow van Instagram foto’s; het is allemaal mogelijk, zolang jij jouw creativiteit maar de vrij loop laat gaan.

Je hebt nog tot 23 april om je aan te melden. Ben jij de lucky bastard die deze droomstage te pakken krijgt? Wij zijn vast jaloers.

Wij denken dat deze droombaan ook bij jou past: Droombaan: je kunt 12.000 euro verdienen met bier drinken en de wereld over reizen

Reageer op artikel:
Zin om gigantisch te feesten? Met deze droomstage krijg je er nog voor betaald ook
Sluiten