Redactie
Redactie Love & Seks 24 dec 2020
Leestijd: 3 minuten

FEIT: Meiden die nu lang vrijgezel zijn, zijn later veel succesvoller in de liefde

Terwijl je vriendinnen één voor één leuke mannen ontmoeten waarmee ze oud willen worden, ben jij nog steeds de vrijgezelle meid in jullie vriendinnengroep. Soms wil je niets liever dan óók je prins op het witte paard ontmoeten. Maar we kunnen je geruststellen, want de meiden die nu lang vrijgezel zijn, zijn later succesvoller in de liefde. En dit is waarom we dat denken.

Als iedereen om je heen begint te settelen word je iedere keer met je neus op de feiten gedrukt. Je bent lang vrijgezel en zou ook weleens met een lover aan je arm willen prijken.

Langer vrijgezet – succesvoller liefdesleven

Maar hé, ga niet meteen voor de eerste man die je tegenkomt. Het kan je namelijk later heel wat succes in de liefde opleveren door nu lekker single door het leven te gaan. Dit is waarom:

Psst, deel dit artikel op Pinterest.

1. Je bent aan het ontdekken wie je echt bent

Het klinkt hartstikke leuk om vanaf je zestiende relaties te hebben. Maar door lang vrijgezel te zijn kun je pas echt ontdekken wie jij bent, zonder dat je hierbij beïnvloed wordt door mannen. Die tijd voor jezelf nemen is ontzettend waardevol.

Zoals je ongetwijfeld hebt gemerkt verander je heel erg zodra je van de tienerfase naar jongvolwassen en dan volwassen gaat. Grote kans dat die gast die je op de middelbare school zo leuk vond, nu helemaal niet meer bij je past.

2. Je weet wat je wil in een relatie als je lang vrijgezel bent

Dat je lang vrijgezel bent betekent natuurlijk niet dat je stilzit. Je hebt meer dan genoeg ervaring met mannen, daten en scharrels. Daardoor weet jij heus wel wat je eigenlijk in een relatie wil. Wel zo prettig zodra je er echt voor gaat, want dan weet je veel sneller of een man eigenlijk wel bij je past.

Omdat je goed weet wie je bent en wat je wil, verspil je veel minder tijd aan de mannen die eigenlijk helemaal niet goed voor je zijn. Dan ben je pas echt aan het winnen in het leven.

3. Geduld wordt beloond

Deze cliché uitspraak heb je vast vaak gehoord, maar het klopt. Geduld wordt beloond en dat geldt ook in de liefde. Waar sommige vriendinnen keer op keer met een gebroken hart bij je aankloppen, wacht jij op de juiste persoon. En nee, dat hoeft niet te betekenen dat je binnen zit en hoopt dat ‘ie een keer aanklopt.

Je houdt je ogen open, maar bent gewoon wat… kieskeuriger. Wat natuurlijk weer een verband heeft met de eerdere twee punten.

4. Je bent hard to get als je lang vrijgezel bent

Mannen houden ervan om te jagen en jij bent hard to get. Dat spelletje spelen ze al te graag met je mee. Dat je lang vrijgezel bent komt heus niet door het gebrek aan aandacht. Nee, mannen vinden jou juist interessant en mysterieus omdat je niet meteen het achterste van je tong laat zien.

Maar wat je eigenlijk aan het doen bent is analyseren of die man voor je wel de juiste kandidaat voor je is. Je wil niet zomaar iedereen aan je moeder voorstellen.

5. Je bent niet van de kortstondige relaties

Dat scharrelen is leuk voor even. Maar om het een relatie te noemen… Nee, dat is niet aan jou besteed en dat kan je best ver brengen in de liefde. Wanneer je ergens voor gaat, dan ga je er echt voor. Jij zet alles op alles om een relatie te laten slagen, waardoor jouw relaties later minder snel sneuvelen.

Reageer op artikel:
FEIT: Meiden die nu lang vrijgezel zijn, zijn later veel succesvoller in de liefde
Sluiten