Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 29 okt 2020

Dus toch! Had Feline tóch een relatie tijdens Love Island?

De nieuwtjes rondom Love Island vliegen ons om de oren, en nu we net dachten dat we de meeste nieuwtjes wel gehad hadden – komt er weer iets nieuws. Fawry Not Sawry, de influencer die zich altijd enorm bezig houdt met reality series, dropt een wel hele grote bom. Zo zegt hij dat Feline tóch wel een vriend had tijdens Love Island.

En zo zit het in elkaar.

Had Feline een relatie tijdens Love Island?

Zoals je weet, waren er al tijdens het programma geruchten dat niet alleen Remco maar ook Feline iemand thuis had zitten. Zo zou zij ook een lover thuis hebben zitten. Maar dit heeft ze altijd ontkend, wel had ze gedate met ene Aelvin.

Zo zei ze hierover: Daar heb ik inderdaad mee gedated. En we zijn uiteten geweest. Ik heb daar ook geslapen”. Ook wil ze nog eventjes laten weten dat ze geen non is: “Ik heb hiervoor gedated en gescharreld. Helaas jongens, ik kom niet uit een klooster. Het spijt me zeer. Maar ik ben 100% single de villa in gegaan.”

Maar nu zegt Fawry dat er toch weer bewijs is. In een video van RUMAG zegt hij dat ze tóch een relatie zou hebben (gehad) en dat ze dat tegen Remco zelfs verteld heeft bij Love Island. Say what?

Video RUMAG

In video van RUMAG wordt dus beweerd dat ze alles heeft opgebiecht aan Remco op een dag dat het ‘cameraloze dag’ was. De Islanders kregen namelijk één dag per week vrij, en die dag werd er dan ook niet gefilmd. Wel is het heel belangrijk dat ze die dag geen ruzies uitpraten of andere belangrijke dingen bespreken, dat soort juice is natuurlijk heel aantrekkelijk voor de camera.

Maar volgens Fawry heeft Feline toch haar geheimpje verklapt en Remco in vertrouwen verteld dat ze eigenlijk al een relatie heeft. Of het het allemaal écht waar is.. daar durven we geen uitspraak over te doen. Maar één ding is zeker: waar rook is, is vuur.

Lees ook: Dít is de relatiestatus van Jaimy en Mattheüs van Love Island

Reageer op artikel:
Dus toch! Had Feline tóch een relatie tijdens Love Island?
Sluiten