Renée
Renée | LinkedIn Life 26 jul 2019

Festival agenda: de leukste festivals van dit weekend

Het is zomer, het is weekend, dus je hebt genoeg redenen om een gezellig feestje te pakken. Beautify zet in dit artikel de leukste festivals op een rij, zodat jij je dit weekend wel vermaakt. App je vriendinnen alvast dat jullie gaan dansen.

Het wordt een goed weekend, want met de lekkere temperaturen in het vooruitzicht kun je weer gezellig dansjes doen met de meiden. De volgende festivals staan op de planning. Zien we je daar?

De leukste festivals van 27 en 28 juli

Trek je leukste outfits uit de kast, want dit weekend kun je indruk maken op de volgende feestjes. Check snel het overzicht hieronder om erachter te komen waar jij bij wil zijn.

Festival Macumba

De 27ste wil je bij de Ouderkerkerplas in Amsterdam zijn als je houdt van latin muziek. Festival Macumba is dan dé plek waar je heel wat calorieën kunt verbranden op de lekkerste muziek. Merengue, reggaeton, pachanga, cumbia, dancehall… je hoort het zaterdag allemaal voorbij komen. PS: er zijn nog tickets.

Guilty Pleasure

In een ander deel van Amsterdam (Gaasperplas) staat het hele weekend in het teken van het Guilty Pleasure festival. Wil je dansen op de muziek van Jody Bernal, The Partysquad en Def Rhymz? Dan past er geen festival beter bij je dan Guilty Pleasure. Er zijn nog tickets.

Milkshake

In het Westerpark kun je het hele weekend feesten bij Milkshake Festival. Sta jij bij het Vieze Poezendek of juist bij Supertoys? Hoe dan ook, het belooft weer een kleurrijk en vrij festival te worden. Het festival is compleet uitverkocht, dus als je nog een kaartje wil kopen kun je even kijken op Ticketswap.

Thuishaven

Staan jij en je vriendinnen het liefst op een technofeestje? Dan is Thuishaven waarschijnlijk één van je favorieten. Het festival zondag is helaas al uitverkocht, maar mocht je Reinier Zonneveld tien uur willen zien draaien, is Ticketswap je beste vriend.

Meer over festivals:

Reageer op artikel:
Festival agenda: de leukste festivals van dit weekend
Sluiten