Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 11 apr 2018

Partyanimals! Er komt een festival bij Disneyland Parijs met dikke dj’s en lichtshows

Het festivalseizoen is nog lang niet geopend, maar wel al heel veel verkooppunten waar je tickets kunt scoren. Ook bijna het digitale loket van dit festival dat voor de tweede keer plaats vindt bij Disneyland Parijs.

Het festival dat bij Disneyland Parijs gaat plaatsvinden heet Electroland en wil je écht niet missen. Afrojack komt namelijk ook even langs en wordt vergezeld door een paar van zijn vriendjes uit het vak.

Festival bij Disneyland Parijs

Electroworld keert voor de tweede keer terug naar het magische Disneyland. Op 29 en 30 juni staat het park helemaal in het teken van electro en dance. Op vrijdag word je verrast door heerlijke deuntjes van Bob Sinclar en Robin Schulz. Zaterdag komen Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Mosima, Lovely Laura en haar dj-echtgenoot Ben Santiago langs.

Naast muziek zijn er ook magische lichtshows, grote beeldschermen, sensationele videomappings en special effects voor een exclusieve nachtshow. Met al dit moois komt na zonsondergang ook het beroemde Hollywood Tower Hotel helemaal tot leven.

Om zeker te zijn van een kaartje, houd je deze website in de gaten. Vanaf 28 februari kun je namelijk de eerste early bird-tickets scoren. Na de hardloopwedstrijd en een derde themapark, heb je nu weer een goede reden om naar Disneyland Parijs te gaan.

Reageer op artikel:
Partyanimals! Er komt een festival bij Disneyland Parijs met dikke dj’s en lichtshows
Sluiten