Blijkbaar is een festival dieet hét nieuwe ding

Het festival seizoen komt eraan. Dit weekend is er in Amerika al het Coachella festival en over een paar weken Burning Man. Ook in Nederland duurt het niet lang meer voordat we onze voetjes van de vloer doen. Maar first things first, de voorbereiding:

Blijkbaar is een festival dieet het nieuwe ding. Coachella is altijd een trendsetter qua festivals. En waar normaal alle focus uitgaat naar de kleding en de look is er nu een ‘nieuw ding’.

In aanloop naar dit festival toe is men namelijk massaal aan het diëten en cleansen geslagen. Er worden op het festival veel croptops gedragen, bikini’s en shorts. Er lopen veel fotografen rond en niemand wil daar vastgelegd worden met zijn of haar wintervetjes.

Een bezoeker van Coachella vertelt dat ze in aanloop naar het festival niet alleen meer let op haar eten, maar ook meer yoga doet, meer sport en ook meer uitgaat om alvast te ‘trainen’ voor het festival. In Amerika zijn ook verschillende sportscholen gestart met een ‘Coachella bootcamp’ en ‘Maak je klaar voor je croptop’. Alles om er maar zo goed mogelijk uit te zien op het festival zelf en op de foto’s natuurlijk. Maak jezelf ‘Fitchella’.

We zijn benieuwd wanneer er in Nederland dergelijke fitness programma’s komen als ‘Lowlands bootcamp’ en ‘Festival outfit ready’. Het lijkt erop dat de festivals in Amerika uitgroeien tot de nieuwe Fashionweeks. Wij zijn benieuwd wat er in Nederland allemaal aankomt voor looks. Wij houden je op de hoogte qua kapsels en make-up.

Reageer op artikel:
Blijkbaar is een festival dieet hét nieuwe ding
Sluiten