Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 3 mei 2017

Dit is hét festival van je dromen, want het is namelijk in Disneyland Parijs

SAY WHAT?! Oh jazeker, een écht festival in Disneyland Parijs. Ter ere van hun 25e verjaardag zal Disneyland Parijs een EDM Music Fest organiseren. Dat betekent helemaal uit je plaat met Mickey en Elsa op onder andere Steve Aioki en andere grote namen. Dit is toch het einde.

Een knalfuif tussen alle Disney toppers op de vetste hits; het is gewoon mogelijk binnenkort. Geen droom, maar wel in een droomwereld. Disneyland Parijs is magisch en zal dat altijd blijven, maar ze hebben het zojuist naar de next level getild met dit festival. En natuurlijk: het is ook mogelijk om een ritje te maken in jouw favoriete attractie.

Party all night long

Het festival zal op zaterdag 8 juli plaatsvinden, van 7 uur ’s avonds tot middernacht, ter ere van hun kwarteeuw bestaan. Hier kan je op internationale grote namen dansen zoals Steve Aioki, het Australische sister DJ duo NERVO en grote Franse DJ’s.

Betoverend

Een deel van Disneyland zal een hele avond getransformeerd zijn in een EDM haven, met een gigantisch magische touch. Iedereen die een kaartje heeft zal ook exclusieve toegang hebben tot de attracties en adembenemende stages. Gigantische LED schermen en lichtshows zullen de avond nog betoverend maken dan dat we gewend zijn van Disney.

Tickets zijn slechts 68 euro voor een normaal kaartje, maar heb jij iets meer geld te besteden kan je ook die van 85 euro kopen waarbij je meerdere privileges én eerder toegang. Als échte VIPS dansen en sjansen en wellicht kom jij wel thuis met Prince Charming.

Nog een betoverend festival: Het Land van Ooit komt terug als festival en het belooft bizar leuk te worden

Reageer op artikel:
Dit is hét festival van je dromen, want het is namelijk in Disneyland Parijs
Sluiten