Coachella trend: Dit wordt dé festival haartrend van deze zomer

Coachella zit er weer op. Maar nu begint het leukste gedeelte voor alle mensen die er niet bij konden zijn: het bekijken van alle foto's om inspiratie op te doen voor het komende festivalseizoen in Nederland, of misschien wel over de grens. Benieuwd naar de nieuwe festival haartrend?

Dit jaar was het duidelijk met welke haarstijl je sowieso op zal vallen en waarmee je een grote kans hebt om op de foto te worden gezet om vervolgens als festival it-girl bestempeld te worden: de pastel mermaid haartrend.

En natuurlijk was het Kylie Jenner die ermee op de proppen kwam. Geen fan van de Kardashian/ Jenners? Geen punt. Ook Jourdan Dunn, één van de angels van Victoria’s Secret ‘verfde’ haar lokken in een pasteltint.

Nu weten we dat Kylie op dit moment van haarzelf een bob heeft, en kunnen we ons niet helemaal voorstellen dat Jourdan van Victoria’s Secret haar haren in deze kleur mag verven. Plus het model gaf laatst toe pruiken te dragen. Daarom gokken we stiekem dat er gebruik is gemaakt van nep haar en/ of haarkrijt. Fijn als je voor een dagje, of twee, of een heel festivalweekend wat anders wil.

Wat vind jij van de festival haartrend?

Reageer op artikel:
Coachella trend: Dit wordt dé festival haartrend van deze zomer
Sluiten