Isis van Graas
Isis van Graas Beauty en Style 4 apr 2019
Leestijd: 3 minuten

Met deze festival kapsels ben jij deze zomer de knapste meid op het festivalterrein

Naast de swingende muziek, heerlijke drankjes en gezelligheid is er een ding minstens zo belangrijk op een festival: de looks. Dus haal de kleurspoelingen en vlecht kunsten maar uit de kast, want dit zijn de festival haartrends die je wilt uitproberen.

Ben jij jouw inspiratie voor aankomend seizoen even kwijt? Lees dan snel verder.

Lees ook: Zo mooi! Maak kennis met de beauty trends van deze zomer

De festival haartrends

De haartrends van dit festivalseizoen zijn misschien niet de simpelste. Daarom is het belangrijk om vooraf te oefenen met je vriendinnen, zodat jij op het juiste moment die perfecte vlecht kan maken. Wij hebben een lijst geselecteerd met de meest trendy haartrends die jij gaat zien dit festivalseizoen. Dus, welk kapsel wordt het?

Gooi het omhoog

Omdat je op festivals vaak lange dagen in de volle zon staat, is het fijn om je haar uit je gezicht te hebben. Met deze haartrend kan je veel verschillende kanten op, zoals half in een knotje of een simpel staartje. Maak het speels door aan de voorkant een paar plukjes los te halen.

De losse vlecht

Deze vlecht ziet er misschien veel te professioneel uit om zelf te kunnen maken, maar integendeel. Het enige wat je nodig hebt is sea salt spray, om het haar wat stugger te maken. Je kunt daar ook een beetje haarlak voor gebruiken. Check de tutorial hier.

Tijdelijke kleuren

Wanneer het aankomt op een festival gevoel is niets zo belangrijk als plezier hebben, zeker met kleur. Met pastelkleurtjes creëer je een mooi effect dat tot de volgende wasbeurt blijft zitten. Helemaal festivalproof dus.

De rommelige staart

Verdeel het haar in het midden en draai de lokken naar achter totdat je in het midden komt. Pak alle plukken bij elkaar en maak een staart. Haal de plukjes aan de voorkant los en maak zet de rest vast met haar speldjes. Maak het kapsel af met een styling spray voor een glanzend effect.

De vlecht aan de zijkant

Is de staart iets de normaal en simpel voor jou? Dan kan je ook deze haartrend proberen. Doordat je de haarlokken aan de zijkant naar achter vlecht, ziet het er simpel maar stijlvol uit. Verbind de vlechten bij elkaar en maak een staart.

Lees ook: Trend alert! Deze zes trends gaan we in 2019 overal zien

Reageer op artikel:
Met deze festival kapsels ben jij deze zomer de knapste meid op het festivalterrein
Sluiten